Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

07:06

Lang_ru
Adaugă site-ul

Materiale de constructii (115)

41 .
plafoanele Stretch în Moldova

Compania noastra este reprezentant exclusiv al plantelor "Malpensa" în Moldova. Directiile principale ale activitatii noastre sunt: -Punerea în aplicare a pieselor de producţie şi instalarea de plafoane stretch -Confectionare si montare de plafoane stretch

http://www.folie-pvc.com14 mai 2010Treceri — 698

42 .
Reparaţii euro în Chişinău, Moldova

Reparaţii în apartamente, oficii, euroreparaţii în Moldova şi în Chişinău. Construcţii, vînzarea materialelor de construcţie.

http://www.evroremont.md4 mai 2011Treceri — 698

43 .
Magicrete.md

Piatra decorativa artificila pentru lucrari exterioare si interioare

http://magicrete.md/30 august 2012Treceri — 630

44 .
Chioşcuri, pavilioane, grajduri, buticuri, hangare ....

Киоски,павильоны,ларьки,бутики,магазины,остановки,бытовки,дачные домики,ангары...Изготовление.Установка.Доставка.

http://www.kioski.md6 februarie 2010Treceri — 581

45 .
Balustradele, inox ...

Перила из нержавеющей стали ( inox ) , разные. Изготовление. Работаем по Кишиневу и Молдове.

http://www.perila.md6 februarie 2010Treceri — 543

46 .
II "Memoria-Balatchii" – Fabricarea de pietre funerare din granit si marmura.

II "Memoria-Balatchii" – Fabricarea de pietre funerare din granit si marmura si ofera o gamă completă de servicii funerare www.pamiatnik.md

http://www.pamiatnik.md22 ianuarie 2011Treceri — 504

47 .
1_Partener autorizat VEKA AG Germania

Ferestre, usi si vitralii din sisteme de profile VEKA AG Germany.

http://www.fenestra.md28 iulie 2010Treceri — 481

48 .
www.fasad.md

O faţadă din sticlă nu poate avea rival din partea nici unui alt material din punct de vedere estetic. În timpul iernii, o faţadă din sticlă, foarte atent executată şi cu materiale de bună calitate, poate da interiorului o atmosfera placută, păstrând în acelaşi timp o temperatură optimă în interior. Vara, aceeaşi faţadă se poate deschide sau glisa, întrucat cele mai multe soluţii constructive oferă această posibilitate realizând astfel legătura cu piscina sau gradina din faţa casei în mod natural. În general, pereţii de sticlă sunt preferaţi de proprietarii şi arhitectii care îşi doresc cât mai multă lumină în locuinţă, pentru a fi cât mai conectaţi la natură. Datorită conductivităţii termice reduse, sticla este un material ce oferă o bună protecţie împotriva excesului de căldură şi frig.

http://www.fasad.md17 februarie 2013Treceri — 433

49 .
www.ferestretermopan.md

Noi FerestreTermopan.md avem o mare experienta in producere si montare a ferestrelor si usilor PVC cu geam termopan. Producem o gama larga de ferestre, usi termopan din timplarie PVC sau aluminiu: ferestre, usi de interior, usi de exterior de tip termopan, asigurind atit masurare cit si montare. Noi avem ca principal obiectiv satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor si suntem interesati in cresterea calitatii serviciilor noastre. Domeniul nostru de activitate cuprinde de-asemenea, producerea si montarea accesoriilor si a sistemelor de umbrire pentru ferestre termopan: -Plase impotriva insectelor; -Rulouri exterioare aluminiu aplicate sau suprapuse de timplarie; -Jaluzele verticale din materiale textile, bambuc; -Jaluzele orizontale din aluminiu, plastic, bambuc; -Rolete.

http://www.ferestretermopan.md17 februarie 2013Treceri — 402

50 .
"Profmester"

Echipa "Promester" va propune o metoda noua de termoizolare cu material ecologic si natural. Compania este specializata pe metode de lucru moderne, de inalta calitate, cu aplicarea dispozitivelor mecanice. Societatea noastra este capabila sa raspunda cu profesionalism la cerintele diversificate ale clientilor.

http://www.profmester.md16 februarie 2010Treceri — 373

51 .
Piatră din Daghestan

Piatră naturală din Daghestan pentru fasade, design interior și exterior, o gama largă de model. Specialiștii noștri instaleayă orice tip de piatră.

http://dagstone.ru24 februarie 2011Treceri — 345

52 .
Penetron Moldova

Материалы проникающего действия системы “ПЕНЕТРОН” применяются для гидроизоляции монолитных и сборных бетонных и железобетонных конструкций.

http://www.penetron.md/6 februarie 2012Treceri — 249

53 .
MEGA service

Megaservice - toata lumea la picioarele dumneavoastra, servicii si materiale de constructie Megaservice - весь мир у вашего порога, услуги и строительные материалы услуги, грузоперевозки, манипулятор, ремонт стиральных машин, ремонт посудомоечных машин, эвакуатор, кровельные работы, водосточные системы, гонт, гибкая черепица, металочерепица, керамическая черепица, профнастил, мансардные окна, минеральная вата, кровельные пленки, пгс, песок, галька, котелец, фортан, камины, металопрокат, megaservice, servicii, manipulator, evacuator, reparatia masinilor de spalat, reparatia masinilor de spalat vesela, montarea acopereselor, instalarea sistemelor de scurgere, evacuator, sisteme de scurgere,sindrila bituminoasa, tigla metalica, tigla ceramica, tabla profilata, osb, pelicula anticondens, pgs, nisip, cotelet, fortan, camine, prundis, metal

http://www.megaservice.md8 aprilie 2013Treceri — 229

54 .
SHINGLAS

Если Вы строите дом и уже крепко стоят стены - время выбирать кровлю. Наш сайт предлагает Вам присмотреться к гибкой черепице SHINGLAS. Фотографии готовых домов, разнообразие моделей и десятки оттенков цветов нашего гонта - все это можно посмотреть на нашем портале.

http://www.shinglas.md/7 iunie 2012Treceri — 225

55 .
Casurapi-Com SRL

Ferestre si Usi cu geam termopan din PVC

http://www.casurapi-com.tk30 ianuarie 2010Treceri — 213

56 .
www.olan.md

Gresie de trotuar vibropresat, acoperis tigla, s.a

http://olan.md3 ianuarie 2011Treceri — 184

57 .
tradeconstruct

строителбные матерялы,сыпучие материалы,всё что не апходима для вашова ремонта

http://tradeconstruct.md11 aprilie 2014Treceri — 109

58 .
BASSC

mai tirziu

http://www.bassc.md15 ianuarie 2014Treceri — 79

59 .
lambri

Compania noastra va ofera un spectru larg de produse, o gama vasta de culori pentru cele trei tipuri de tigla metalica care le producem Monterei, Clasic si Banga. Noi dispunem de propria uzina de profilare a metalului, ceea ce ne permite sa realizam comanda dvs. in termeni foarte mici.

http://www.lambri.md20 decembrie 2013Treceri — 51

60 .
fort

http://fort.md4 aprilie 2014Treceri — 48

Catalogul site-urilor


Gara de nord Chisinau Gara de sud Chisinau Auto Gara centrala orar bilete de autobus bilete de autobuz ieftine moldova

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

Un scotian isi cheama fiul:

rîdem mai departe