Creaţi pagina de start

28 mai 2023, duminică

03:48

Lang_ru
Cum nimereşti în cele mai bune

Cele mai bune site-uri

METEO si VREMEA  in Moldova
METEO si VREMEA in Moldova

Prognoza meteo , vremea azi , pogoda.md

http://pogoda.md
24 ianuarie 2010Treceri — 65305

Купоны на скидки до 93%!
Купоны на скидки до 93%!

Один из первых купонных сайтов! С нами экономия становится приятнее!

http://mos-site.ru/
20 august 2012Treceri — 50810

săptămână, ziarul
săptămână, ziarul "Comersant plus"

săptămânal de informaţii analitice ziarul «Comersant plus»

http://www.km.press.md
10 ianuarie 2009Treceri — 36675

201 .
Servicii SEO la prețuri avantajoase

Prestăm servicii SEO pentru toate tipurile de site-uri. Rezultate garantate pentru prima pagină în Google în câteva luni (3-6 luni). Folosim instrumente plătite și garantăm mențirea rezultatelor obținute pe termen lun. SEO este acronimul de la notiunea in engleza Search Engine Optimization. SEO este un ansamblu de tehnici folosite de webmasteri pentru a imbunatati pozitia unui site in cautari. Procesul implica multa munca de cercetare, si abia dupa aceea se trece la actiune. Este un proces care implica si multa prudenta, pentru ca exista anumite actiuni care sunt vazute ca fiind negative de catre motoarele de cautare si care duc la penalizarea, uneori foarte severa, a website-ului pentru care s-au folosit (prabusirea pozitiei, banare, excludere din cautari). SeoLitte este o Agenție de Digital Marketing și Firmă SEO, care se ocupă cu promovarea business-urilor în mediul virtual. Dat fiind faptul că știm că într-o mare parte din nișe anume Motoarele de Căutare aduc majoritatea absolută a traficului unui site (în special: Google) ne axăm mult pe oferirea de Servicii SEO în România și Moldova, Analize SEO și SEM. https://seolitte.com/

http://url.seolitte.com6 aprilie 2017Treceri — 16

202 .
GAGANEWS

Новостной сайт сайт последних свежайших новостей.

http://gaganews.ru8 aprilie 2017Treceri — 15

203 .
BRW — Magazine

BRW Magazine – ежедневный интернет-журнал. Проект создан, чтобы вдохновлять журналистов создавать прекрасное и мотивировать читателей совершать великое. В трех цветах мы расскажем об интересном и актуальном в стране и мире. Black – раздел о бизнесе, науке и технологиях. Red – искусство, психология, секс. White – злободневные социальные темы. Мы публикуем интервью и статьи, репортажи и расследования, фото- и видеопроекты. BRW работает по давно заложенным журналистским принципам, но поощряет всё новое и перспективное. Редакция выступает против политической пропаганды и любой дискриминации.

http://brw.md/20 martie 2017Treceri — 12

11

Catalogul site-urilor


Gara de nord Chisinau Gara de sud Chisinau Auto Gara centrala orar bilete de autobus bilete de autobuz ieftine moldova

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7776 0
EUR 19,0630 0
RUB 0,2221 0
RON 3,8496 0
UAH 0,4814 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Îţi place să fi mîngîiat? Să fi atins şi să fi pipăit? Şi să fi încins ?

rîdem mai departe