Creaţi pagina de start

22 martie 2023, miercuri

15:22

Lang_ru

Pagina principală Noutăţi In lume Anonymous îndeamnă întreaga lume să boicoteze SUA.


Anonymous îndeamnă întreaga lume să boicoteze SUA.

1 februarie 2017 12:43

Hackerii de la Anonymous îndeamnă întreaga lume să boicoteze Statele Unite, din cauza acțiunilor președintelui Donald Trump privind imigranții și refugiații.

«Acesta este un apel deschis pentru a stabili interdicții de călătorie asupra cetățenilor Statelor Unite ale Americii, pentru a boicota produsele din SUA, pentru a aplica sancțiuni asupra regimului Trump și a tuturor asociaților săi. Măsuri de răspuns trebuie să fie adoptate împotriva Statelor Unite pentru a contesta acțiunile sale rușinoase ale regimului Trump. Un răspuns global trebuie să vină, de asemenea, sub forma unor sancțiuni economice cu privire la produsele asociate direct cu brandul corporatist Trump», scrie în mesajul Anonymous, pe site-ul oficial.

«Vă îndemnăm să contactați reprezentanții și membrii parlamentului din țara voastră, pentru ca aceștia să aplice sancțiuni regimului Trump», mai scrie Anonymous, precizând că «este timpul să ne unim împotriva tiraniei».

De asemenea, hackerii anunță că acesta nu este un atac asupra cetățenilor SUA, dar «o acțiune fermă și necesară împotriva tiraniei în creștere, care s-a avântat asupra lor». Mai mult aceștia sunt îndemnați să participe la propria eliberare de sub regimul Trump, prin aplicarea presiunilor economice și politice asupra reprezentanților de la Casa Albă și Senat pentru a înainta demiterea regimului Trump.

«Regimul Trump nu va asculta protestele din stradă. Îndemnăm cetățenii SUA să organizeze greve la nivel național», subliniază Anonymous.

Precizăm că gruparea Anonymous i-a declarat «război total» lui Donald Trump încă din luna martie 2016, când acesta era doar candidatul republicanilor la președinția SUA.Sursa: realitatea.md


Trimite amicului Comentarii 0 +Добавить комментарий  ↑Скрыть

La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


20 iunie 2017 09:38

UE și Londra au stabilit prioritățile și calendarul negocierilor legate de Brexit

Uniunea Europeană și Marea Britanie au ajuns la un acord luni asupra priorităților și calendarului negocierilor legate de Brexit, la finalul primei întîlniri între negociatorii celor două părți, la Bruxelles, transmite AFP


14 iunie 2017 11:29

Interpolul lovește în lumea falsificatorilor de bilete de avion

Peste 150 de persoane suspectate că au cumpărat bilete de avion cu cărți de credit furate sau falsificate au fost arestate în cursul unei operațiuni desfășurate pe întreg globul, a anunțat marți Interpolul, potrivit AFP.


14 iunie 2017 11:25

Cehia, Polonia şi Ungaria, AVERTIZATE cu judecata de Comisia Europeană

Comisia Europeană a avertizat Cehia, Polonia şi Ungaria cu judecata dacă nu vor respecta cotele obligatorii de refugiaţi. Instituţia va trimite scrisori oficiale prin care le va notifica intenţia.


14 iunie 2017 11:15

INCENDIUL DEVASTATOR de la Londra: Cel puțin 30 de răniți. Flăcările sunt de neoprit

Cel puțin 30 de persoane au fost rănite în uriașul incendiu care a distrus în noaptea de marți spre miercuri un imobil de locuințe de 27 de etaje, la Londra, au anunțat serviciile de ambulanță din capitala britanică, informează AFP, scrie agerpres.ro.


8 iunie 2017 10:29

Rămășițele avionului dispărut în Myanmar au fost găsite

Armata din Myanmar a anunţat că a găsit epava avionului care a dispărut miercuri de pe radare, cu 122 de oameni la bord.


31 mai 2017 10:42

Rusia a atacat ISIS cu rachete de croazieră lansate de pe submarin

Un submarin și o navă din forțele ruse au lansat patru rachete de croazieră din Marea Mediterană către obiective ale grupării jihadiste Statul Islamic în zona orașului sirian Palmira.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,6345 -0,02
EUR 20,0870 +0,12
RUB 0,2419 0
RON 4,0803 +0,02
UAH 0,5046 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

La un an dupa ce s-a casatorit, el intra in dormitor tinand in mana doua pastile

rîdem mai departe