Creaţi pagina de start

24 octombrie 2017, marţi

14:26

Lang_ru

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova

Noutăţi: Moldova


Avertizare de inundații: Nivelul apei în mai multe râuri ar putea creşte cu până la un metru

Meteorologii vin cu o avertizare hidrologică. Astăzi şi mâine, din cauza ploilor puternice, nivelul apei în mai multe râuri mici ar putea creşte cu până la un metru.

Moldova 28 iulie 2017 11:09

Avertizare de inundații: Nivelul apei în mai multe râuri ar putea creşte cu până la un metru

Meteorologii vin cu o avertizare hidrologică. Astăzi şi mâine, din cauza ploilor puternice, nivelul apei în mai multe râuri mici ar putea creşte cu până la un metru.

Moldova 28 iulie 2017 11:09

Pirkka Tapiola descrie provocările majore simțite pe durata conducerii Delegației UE la Chișinău

Șeful Delegației UE Pirkka Tapiola a descris trei provocări principale cu care s-a confruntat în timpul mandatului său în Moldova, într-un interviu pentru Agenția IPN.

Moldova 11 iulie 2017 10:20

Ștefan Urîtu: Evghenii Șevciuc nu a părăsit teritoriul Republicii Moldova

Fostul lider de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, nu a părăsit teritoriul Republicii Moldova pentru că acesta nu are prea multe locuri unde ar putea să se ascundă.

Moldova 11 iulie 2017 10:14 Sursa — ipn.md

Experţi: Declarația Dumei de Stat a Rusiei este un act de avertizare

Declarația Dumei de Stat a Federației Ruse din 7 iulie „Cu privire la tendințele negative a evoluției situației în jurul Transnistriei în legătură cu acțiunile Guvernului Republicii Moldova și ale autorităților Ucrainei” este un act de avertizare. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, citată de IPN.

Moldova 11 iulie 2017 10:10 Sursa — ipn.md

Ministrul de Externe al Emiratelor Arabe Unite, într-o vizită de lucru la Chişinău

Astăzi, la Chişinău vine ministrul de Externe al Emiratelor Arabe Unite, șeicul Abdullah Bin Zayed Al Nahyan. Oficialul va avea întrevederi cu omologul său moldovean, Andrei Galbur. Cei doi vor discuta despre dezvoltarea relaţiilor politice şi economice dintre cele două ţări.

Moldova 10 iulie 2017 18:52

Locuitorii din regiunea transnistreană solicită tot mai des redobândirea cetăţeniei române

Informații apărute în presă precum că soția liderului de la Tiraspol, Svetlana Krasnoselski, ar avea cetățenie română nu a trezit agitație în rândul locuitorilor regiunii transnistrene. Și asta pentru că cetățenia multiplă este o practică comună pentru locuitorii din stânga Nistrului.

Moldova 10 iulie 2017 18:49 Sursa — unimedia.info

Roșii-mutant în piețele din Moldova. Cum arată otrava de 6 lei din farfurie

Roșii ciudate se vând în Capitală. Utilizatoarea de Facebook Irina Pavlenko a postat pe pagina sa o fotografie cu fructele stranii care costă 6 lei per kilogram.

Moldova 10 iulie 2017 18:44

Datoria externă a Republicii Moldova a atins un nivel record

Datoria externă a Republicii Moldova atins un nivel record, ajungând la aproape 6,7 miliarde de dolari, o creștere substanțială înregistrând datoria sectorului guvernamental.

Moldova 4 iulie 2017 11:45

Colete poștale cu obiecte dubioase, depistate de angajații unui post vamal din Chișinău

Potrivit reprezentanților serviciului vamal, prima depistare a fost raportată de către angajații postului la data de 28 iunie curent, după ce aceștia au depistat 60 de comprimate cu denumirea generică ”Modafinil”, produs care face parte din categoria substanțelor interzise. Acestea erau camuflate într-un colet poștal expediat din India, iar potențialul beneficiar este indicat a fi o locuitoare a municipiului Chișinău.

Moldova 30 iunie 2017 16:27

Parlamentul a aprobat reducerea numărului de instituții cu funcții de control

Parlamentul a aprobat astăzi reducerea numărului de instituții cu funcții de control de la 60 la 18, dintre care cinci regulatori independenți.

Moldova 30 iunie 2017 16:24 Sursa — evzmd.md

Ambasadorul Marii Britanii, convocat la MAEIE în cazul vizitei lui Kranoselski la Londra

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în Republica Moldova Lucy Joyce a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene pentru a aduce clarificări suplimentare pe marginea deplasării recente în Marea Britanie a "liderilor" transnistreni.

Moldova 20 iunie 2017 09:27

Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde astăzi o vizită de lucru la Bruxelles

Integrarea europeană a Moldovei va fi discutată astăzi la Bruxelles, unde premierul Pavel Filip merge într-o vizită de lucru.

Moldova 20 iunie 2017 09:10

200 de studenți STRĂINI de la Universitatea de Medicină din Chișinău pot fi expulzați din țara noastră

Aproape 200 de tineri din Israel, studenţi la medicină, riscă să fie trimiși acasă. O eventuală expulzare masivă este motivată prin faptul că aceștia ar fi obținut permise de ședere pentru țara noastră în baza unor acte false, a declarat pentru Canal2 procurorul pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Vasile Golban.

Moldova 20 iunie 2017 09:08 Sursa — publika.md

Candu: Decizia de a expulza diplomații ruşi de pe teritoriul Moldovei, luată pentru a proteja interesele ţării

Decizia de a expulza cinci diplomați ruşi de pe teritoriul Republicii Moldova a fost luată în urma unor informaţii primite de la serviciile secrete. Potrivit preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, decizia a fost luată pentru a proteja interesele ţării. În cadrul emisiunii Fabrika de aseară, el a mai declarat că oficialii ruşi îşi exercitau mandatul cu abateri grave de la activitatea diplomatică.

Moldova 14 iunie 2017 11:36 Sursa — publika.md

CCA a perfectat licența pentru postul de televiziune TV8

Consiliului coordonator al Audiovizualului a examinat, astăzi, 13 iunie 2017, cererea depusă de Analitic media Grup SA privind reperfectarea licenței postului de televiziune TV7 în TV8, aprobarea conceptului general și lista de programe pentru acest post.

Moldova 13 iunie 2017 14:43 Sursa — agora.md

Se ieftinesc carburanţii; Cât va costa mâine benzina şi motorina

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi preţuri plafon de comercializare a carburanţilor pentru perioada 14 - 27 iunie.

Moldova 13 iunie 2017 14:41 Sursa — jurnal.md

Dodon și-a dus familia în Antalya, la mare: Deocamdată, nu am timp de odihnă

Președintele Igor Dodon și-a dus, ieri, familia la mare. Despre aceasta a scris într-o postare pe rețele de socializare.

Moldova 9 iunie 2017 11:03 Sursa — unimidia.md

O nouă Lege a Contabilității. Necesită cheltuieli din Bugetul de Stat

Domeniul contabilității va fi reglementat de o nouă lege, actualizată și aliniată la prevederile legislației europene în domeniul raportării financiare corporative. Documentul a fost aprobat în ședința Cabinetului de miniștri.

Moldova 9 iunie 2017 11:01 Sursa — point.md

Jizdan: Astăzi este imposibil de fabricat un dosar penal

În timp ce unii politicieni din opoziţie afirmă că pe numele lor au fost deschise mai multe dosare penale la comandă, ministrul Afacerilor Interne de la Chişinău, Alexandru Jizdan, îi contrazice şi afirmă că în condiţiile actuale din Republica Moldova este imposibil să fabrifici un dosar, datorită partenerilor de dezvoltare.

Moldova 9 iunie 2017 10:59


Toate noutăți
Taxi in Chisinau, numere de telefoane taxiurilor, taxi Moldova, taxi, preturi servicilor taxi in Chisinau, a comanda taxi in Chisinau, такси в Кишиневе, такси, номера телефонов такси, службы такси Кишинева, транспорт в Кишиневе, стоимость поездки на такси

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,3227 -0,01
EUR 20,3447 -0,11
RUB 0,3014 0
RON 4,4242 -0,03
UAH 0,6518 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Mario, nu faci curăţenie ca lumea...

rîdem mai departe