în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

21 octombrie 2014, marţi

19:05

Lang_ru

Programul TV

întreaga emisie

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova

Noutăţi: Moldova


Scad preţurile la combustibil cu până la 50 de bani

Anunţul a fost făcut de ministrul Economiei, Andrian Candu după o discuţie cu petroliştii din ţară.

Moldova Azi 15:11 Sursa — prime.md

Схемы вывода денег из госпредприятия «Железная Дорога Молдовы»

Бизнесмены Денис Уреке и Алексей Дамаскин представили мошеннические схемы, реализация которых привела к нанесению ущерба в 92 млн. леев госпредприятию «Железная дорога Молдовы» (ЖДМ).

Moldova Azi 13:23 Sursa — infotag.md

Dorin Chirtoacă, deranjat de efecitatea camerelor de supraveghere video din Capitala

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este deranjat de blitzurile camerelor de supravegere instalate pe străzile oraşului. Potrivit edilului, camerele video ar trebuie să semnaleze doar atunci când şoferul a comis o încălcare.

Moldova Azi 10:54 Sursa — publika.md

Мэр Дорин Киртоакэ недоволен работой системы наружного наблюдения

Мэр Дорин Киртоакэ недоволен, как работает система видеонаблюдения в столице. По словам градоначальника, камеры должны фиксировать только нарушения. В полиции в свою очередь говорят, что система работает согласно международным нормам, к тому же фото без нарушений не архивируются.

Moldova Azi 10:44 Sursa — publika.md

Restanța actualei guvernări - Legea ce se referă la transparența finanțării partidelor politice.

Vicepreședinta Parlamentului, Liliana Palihovici spune că în continuare există majoritate parlamentară, însă pe anumite subiecte s-ar putea să nu fie suficient voturi.

Moldova Azi 10:13 Sursa — unimedia.md

ONU se va reuni pentru discutii repetate la situaţia creata din Ucraina

ONU se reunește pentru a discuta din nou situaţia din Ucraina

Moldova Azi 09:54 Sursa — www.radiochisinau.md

SCRISOARE DESCHISĂ

Preşedintelui Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare One Exchange SquareLondon, EC2A 2JN, United Kingdom D-lui Suma CHAKRABARTI

Moldova 9 octombrie 2014 13:13 Sursa — http://moldova-suverana.md/article/scrisoare-deschis_7802

Guvernul nu intenționează să intervină în atacurile raider asupra Victoriabank

Stanislav Pavlovschi ” Lipsa de reacție din partea Guvernului în situația cu Victoriabank poate duce la falimentarea întregului sistem bancar al Republicii Moldova.”

Moldova 4 octombrie 2014 20:31 Sursa — http://a-tv.md/index.php?newsid=3345

În Republica Moldova se prevede optimizarea sistemul bancar

Ministerele şi departamentele impun instituţiile statale subordonate să-şi transfere fondurile la „Banca de Economii”

Moldova 2 octombrie 2014 23:32 Sursa — gagauzinfo.md

SCRISOARE DESCHISĂ

Domnului Iurie Leancă Prim-ministru al R. Moldova 25 septembrie 2014 Stimate Domnule Prim-ministru! Situatiile care se petrec in ultimul timp in jurul BC „Victoriabank” ne impun sa ne adresam catre atentia Dumneavoastra, pentru a cere suportul in stoparea faradelegiilor si atacurilor asupra Bancii, care au loc in ultimul timp si care pot duce la consecinte foarte grave pentru intreag sistemul bancar din Tara.

Moldova 1 octombrie 2014 12:20 Sursa — zdg.md/politic/scrisoare-deschisa

ÎN LUPTA ILEGALĂ CU AVOCAȚII ESTE IMPLICAT SISTEMUL JUDECĂTORESC DE BUZUNAR AL PĂPUȘARULUI

În ultimii ani liderii coaliției de guvernare și conducătorii organelor puterii de stat au speculat de nenumărate ori cu așa noțiuni, ca drepturile omului, standardele europene, reforma justiției, lupta cu corupția. Toate acestea, la ziua de astăzi, sunt principalele cerințe ale partenerilor noștri europeni în drumul spre aderare la Uniunea Europeană.

Moldova 30 septembrie 2014 18:32 Sursa — enews.md

Scrisoare deschisă către preşedintele N.Timofti

Stimate Domnule Preşedinte! Situatiile care se petrec in ultimul timp in jurul BC "Victoriabank" ne impun sa ne adresam catre atentia Dumneavoastra, pentru a cere suportul in stoparea faradelegiilor si atacurilor asupra Bancii, care au loc in ultimul timp si care pot duce la consecinte foarte grave pentru intreag sistemul bancar din Tara. "Victoriabank" a devenit tinta unor atacuri raider cu scopul preluarii controlului asupra ei si inlaturarii actionarilor de la conducerea Bancii.

Moldova 29 septembrie 2014 12:51 Sursa — enews.md

SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI IURIE LEANCĂ, PRIM-MINISTRU AL REPUBLICII MOLDOVA

Stimate Domnule prim-ministru, Subsemnatul, Victor Tatarciuc, acţionar al B.C. ”Victoriabank” S.A., vă aduc la cunoştinţă următoarele:

Moldova 25 septembrie 2014 14:07 Sursa — moldova-suverana.md

În atenția clienților și a colaboratorilor B.C. ”Victoriabank” S.A.

Stimați clienți și colaboratori ai B.C. ”Victoriabank” S.A.! Prin prezenta, Vă aducem la cunoștință că în legătură cu expirarea termenului contractelor de management, începînd cu 24 septembrie 2014, încetează împuternicirile Președintelui Comitetului de Direcție – d-na Natalia Politov-Cangaș, Prim-vicepreședintelui Comitetului de Direcție – d-ul Corneliu Ghimpu și a Vicepreședintelui Comitetului de Direcție – d-na Ludmila Vangheli.

Moldova 23 septembrie 2014 13:33 Sursa — enews.md

De ce tace Procurorul General?

Activistul pentru drepturile omului, Veaceslav Țurcan, a adus la cunoștința întregii societăți pe 10 septembrie fapte privind încălcarea libertății mai multor avocați în exercitarea activităților lor profesionale. În particular, a fost adus exemplul exercitării presiunii asupra avocatului A.Bernaz, caruia i-au fost percheziționate biroul și locul de trai de către procurorii de la Procuratura Anticorupție și Centrului Național Anticorupție. De remarcat că perchezițiile au fost realizate în cadrul unui caz penal în care Bernaz figurează în calitate de avocat și reprezintă interesele pârâtului.

Moldova 19 septembrie 2014 19:47 Sursa — enews.md

Plahotniuc și Lupu, jos mâinile de pe „Victoriabank”!

Vârful de lance în atacul împotriva băncii și deponenților acesteia este Politov-Cangaș, care este susținută de judecători angajați și de politicieni influenți, a declarat Victor Țurcan într-o conferință de presă susținută luni la agenția IPN.

Moldova 17 septembrie 2014 11:04 Sursa — vedomosti.md

CINE EXECUTĂ FUNCȚIA DE PROCUROR GENERAL ÎN MOLDOVA

Pe 10 septembrie, președintele reprezentanței Human Righs Ambassy, avocatul Veaceslav Țurcan a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a acuzat organele de drept de faptul că obstrucționează activitatea avocaților prin diferite metode ilegale. Este vorba despre încălcarea grosolană a legii și drepturilor omului de către Centrul Național Anticorupție și a organului de supraveghere – Procuratura Anticorupție.

Moldova 12 septembrie 2014 11:20 Sursa — pan.md

Veaceslav Țurcan: Încălcarea gravă a drepturilor avocaților este încălcarea drepturilor cetățenilor la apărare

Organele de drept continuă să se implice ilegal în activitatea avocaților, a menționat avocatul Veaceslav Țurcan, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc pe 10 septembrie la agenția IPN. “Ignorarea de către Procuratură a standardelor europene aduce un prejudiciu enorm imaginiii Republicii Moldova”, consideră acesta.

Moldova 11 septembrie 2014 16:18 Sursa — vedomosti.md

Ajutati o tanara adolescent

Fiecare persoana isi alege prioritatile in viata: familia, sanatatea, cariera, bunastarea materiala, etc. Fiecare si le alege pentru sine.

Moldova 8 septembrie 2014 14:52 Sursa — http://ru.moldova24.net/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B5/

Victoriabank: Lupta pentru un loc sub soare continuă

Conform informației obținute de la serviciul Secretariat al “VICTORIABANK”, la data de 29 august executorul judecătoresc George Boțan a înregistrat încă un titlu executoriu în legătură cu dosarul Politov-Cangaș către SA ”Victoriabank”

Moldova 1 septembrie 2014 18:15 Sursa — enews.md


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 14,5629 -0,06
EUR 18,5977 -0,14
RUB 0,3554 0
RON 4,2108 -0,03
UAH 1,1289 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Gasesc maimuta si sopirla niste iarba „vesela“

rîdem mai departe