în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

26 octombrie 2014, duminică

03:13

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova

Noutăţi: Moldova


Acum şi neplătitorii de TVA vor beneficia gratuit de serviciile electronice fiscale

Practicile bune de comunicare a Serviciului Fiscal de Stat cu contribuabilii prin intermediul serviciilor electronice fiscale, au pus bazele iniţiativei de conectare gratuită la aceste servicii a agenţilor economici, inclusiv a neplătitorilor de TVA. Acţiunile respective au la bază Hotărârea Guvernului nr.164 din 05.03.2014, prin care s-a dispus implementarea generalizată a sistemului de declarare fiscală prin utilizarea tehnologiilor informaţionale (e-declaraţii), încît cel puțin 60% din declaraţiile fiscale să fie depuse prin internet.

Moldova 24 octombrie 2014 17:33 Sursa — itmoldova.com

FALIMENTUL REGIUNII TRANSNISTRENE

Sanctiunile, dar si izolarea Rusiei de catre lumea occidentala, acompaniate si de reducerea preturilor la hidrocarburi, a zguduit puternic economia ruseasca, care aluneca rapid in recesiune. Bugetul federal rateaza venituri de miliarde de dolari de la scaderea si cu o unitate a pretului petrolului. - See more at: http://vox.publika.md/economie/falimentul-regiunii-transnistrene-516916.html#sthash.Pp9YPp9d.dpuf

Moldova 24 octombrie 2014 17:02 Sursa — infotag.md

Cod balben - Ploi și lapoviță în țară. INP amintește șoferilor să-și echipeze mașinile corespunzător

Polițiștii de patrulare amintesc șoferilor să-şi echipeze mijloacele de transport cu pneuri destinate exploatării în sezonul de iarnă, pentru a nu fi luați prin surprindere de condițiile nefavorabile de pe traseu. Asta în condițiile în care starea vremii s-a schimbat brusc, iar meteorologii anunță ploi, care se vor transforma, izolat, în lapoviţă şi ninsoare.

Moldova 24 octombrie 2014 16:45 Sursa — moldova.org

Reforma în educaţie nu este doar un angajament electoral

Moldova 24 octombrie 2014 16:29 Sursa — adevarul.ro

Prim-ministrul Iurie Leancă a felicitat drumarii şi automobiliştii cu prilejul sărbătorii lor profesionale

Prim-ministrul Iurie Leancă a felicitat drumarii şi automobiliştii cu prilejul sărbătorii lor profesionale şi le-a înmânat diplome guvernamentale celor care au obţinut rezultate remarcabile în domeniu. El spus că reabilitarea calitativă a drumurilor din Moldova este o prioritate a Guvernului.

Moldova 24 octombrie 2014 15:10 Sursa — politics.md

Judecătorii din sectorul Râşcani - copleşiti cu dosare pentru încălcări în trafic

Magistraţii Judecătoriei sectorului Râşcani al capitalei fac faţă cu greu numărului mare de dosare. Cele mai multe dintre acestea se referă la nerespectarea regulilor de circulaţie rutieră.

Moldova 22 octombrie 2014 11:16 Sursa — publika.md

Scad preţurile la combustibil cu până la 50 de bani

Anunţul a fost făcut de ministrul Economiei, Andrian Candu după o discuţie cu petroliştii din ţară.

Moldova 21 octombrie 2014 15:11 Sursa — prime.md

Схемы вывода денег из госпредприятия «Железная Дорога Молдовы»

Бизнесмены Денис Уреке и Алексей Дамаскин представили мошеннические схемы, реализация которых привела к нанесению ущерба в 92 млн. леев госпредприятию «Железная дорога Молдовы» (ЖДМ).

Moldova 21 octombrie 2014 13:23 Sursa — infotag.md

Dorin Chirtoacă, deranjat de efecitatea camerelor de supraveghere video din Capitala

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este deranjat de blitzurile camerelor de supravegere instalate pe străzile oraşului. Potrivit edilului, camerele video ar trebuie să semnaleze doar atunci când şoferul a comis o încălcare.

Moldova 21 octombrie 2014 10:54 Sursa — publika.md

Мэр Дорин Киртоакэ недоволен работой системы наружного наблюдения

Мэр Дорин Киртоакэ недоволен, как работает система видеонаблюдения в столице. По словам градоначальника, камеры должны фиксировать только нарушения. В полиции в свою очередь говорят, что система работает согласно международным нормам, к тому же фото без нарушений не архивируются.

Moldova 21 octombrie 2014 10:44 Sursa — publika.md

Restanța actualei guvernări - Legea ce se referă la transparența finanțării partidelor politice.

Vicepreședinta Parlamentului, Liliana Palihovici spune că în continuare există majoritate parlamentară, însă pe anumite subiecte s-ar putea să nu fie suficient voturi.

Moldova 21 octombrie 2014 10:13 Sursa — unimedia.md

ONU se va reuni pentru discutii repetate la situaţia creata din Ucraina

ONU se reunește pentru a discuta din nou situaţia din Ucraina

Moldova 21 octombrie 2014 09:54 Sursa — www.radiochisinau.md

SCRISOARE DESCHISĂ

Preşedintelui Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare One Exchange SquareLondon, EC2A 2JN, United Kingdom D-lui Suma CHAKRABARTI

Moldova 9 octombrie 2014 13:13 Sursa — http://moldova-suverana.md/article/scrisoare-deschis_7802

Guvernul nu intenționează să intervină în atacurile raider asupra Victoriabank

Stanislav Pavlovschi ” Lipsa de reacție din partea Guvernului în situația cu Victoriabank poate duce la falimentarea întregului sistem bancar al Republicii Moldova.”

Moldova 4 octombrie 2014 20:31 Sursa — http://a-tv.md/index.php?newsid=3345

În Republica Moldova se prevede optimizarea sistemul bancar

Ministerele şi departamentele impun instituţiile statale subordonate să-şi transfere fondurile la „Banca de Economii”

Moldova 2 octombrie 2014 23:32 Sursa — gagauzinfo.md

SCRISOARE DESCHISĂ

Domnului Iurie Leancă Prim-ministru al R. Moldova 25 septembrie 2014 Stimate Domnule Prim-ministru! Situatiile care se petrec in ultimul timp in jurul BC „Victoriabank” ne impun sa ne adresam catre atentia Dumneavoastra, pentru a cere suportul in stoparea faradelegiilor si atacurilor asupra Bancii, care au loc in ultimul timp si care pot duce la consecinte foarte grave pentru intreag sistemul bancar din Tara.

Moldova 1 octombrie 2014 12:20 Sursa — zdg.md/politic/scrisoare-deschisa

ÎN LUPTA ILEGALĂ CU AVOCAȚII ESTE IMPLICAT SISTEMUL JUDECĂTORESC DE BUZUNAR AL PĂPUȘARULUI

În ultimii ani liderii coaliției de guvernare și conducătorii organelor puterii de stat au speculat de nenumărate ori cu așa noțiuni, ca drepturile omului, standardele europene, reforma justiției, lupta cu corupția. Toate acestea, la ziua de astăzi, sunt principalele cerințe ale partenerilor noștri europeni în drumul spre aderare la Uniunea Europeană.

Moldova 30 septembrie 2014 18:32 Sursa — enews.md

Scrisoare deschisă către preşedintele N.Timofti

Stimate Domnule Preşedinte! Situatiile care se petrec in ultimul timp in jurul BC "Victoriabank" ne impun sa ne adresam catre atentia Dumneavoastra, pentru a cere suportul in stoparea faradelegiilor si atacurilor asupra Bancii, care au loc in ultimul timp si care pot duce la consecinte foarte grave pentru intreag sistemul bancar din Tara. "Victoriabank" a devenit tinta unor atacuri raider cu scopul preluarii controlului asupra ei si inlaturarii actionarilor de la conducerea Bancii.

Moldova 29 septembrie 2014 12:51 Sursa — enews.md

SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI IURIE LEANCĂ, PRIM-MINISTRU AL REPUBLICII MOLDOVA

Stimate Domnule prim-ministru, Subsemnatul, Victor Tatarciuc, acţionar al B.C. ”Victoriabank” S.A., vă aduc la cunoştinţă următoarele:

Moldova 25 septembrie 2014 14:07 Sursa — moldova-suverana.md

În atenția clienților și a colaboratorilor B.C. ”Victoriabank” S.A.

Stimați clienți și colaboratori ai B.C. ”Victoriabank” S.A.! Prin prezenta, Vă aducem la cunoștință că în legătură cu expirarea termenului contractelor de management, începînd cu 24 septembrie 2014, încetează împuternicirile Președintelui Comitetului de Direcție – d-na Natalia Politov-Cangaș, Prim-vicepreședintelui Comitetului de Direcție – d-ul Corneliu Ghimpu și a Vicepreședintelui Comitetului de Direcție – d-na Ludmila Vangheli.

Moldova 23 septembrie 2014 13:33 Sursa — enews.md


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 14,6202 0
EUR 18,5188 0
RUB 0,3511 0
RON 4,1851 0
UAH 1,1333 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Doua blonde stau de vorba

rîdem mai departe