în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

23 noiembrie 2014, duminică

08:29

Lang_ru

Programul TV

întreaga emisie

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova

Noutăţi: Moldova


Rusia va anula embargoul după ce va fi denunțat Acordul de Asociere

Condiția revenirii pe piața din Federația Rusă a produselor moldovenești este de a anula Acordul de Asociere și Liber Schimb cu Uniunea Europeană.

Moldova 19 noiembrie 2014 16:19 Sursa — unimedia.md

"Afaceri" ilegale la o bancă din Soroca. Au fost luate prin înşelăciune credite de aproape 800.000 de lei

Angajata unei instituţii bancare din Soroca este învinuită de falsificarea actelor şi dobândirea creditelor prin înşelăciune.

Moldova 19 noiembrie 2014 16:15 Sursa — publika.md

Se anunţă Cod Galben de ploi puternice

Meteorologii anunţă Cod Galben de ploi puternice. Avertizarea va intra în vigoare începând de astăzi la ora 18:00 şi se va menţine până mâine la ora 21:00.

Moldova 19 noiembrie 2014 14:17 Sursa — publika.md

Dezvoltarea de la Chişinău şi Tiraspol, analizată comparativ

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a implimentat un proiect de cercetare pentru Republica Moldova, care vine ca o soluţie pentru rezolvarea conflictului transnistrean. Astfel, la data de 18 noiembrie, în cadrul Universităţii Libere Internaţionale a Republicii Moldova au fost iniţiate discuţii pe această temă, de către un grup de experţi din Chişinău şi Tiraspol.

Moldova 19 noiembrie 2014 14:14 Sursa — adevatul.ro

500 de euro pentru a nu-i întocmi proces-verbal unei persoane

Un ofiţer de investigaţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Nisporeni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi Procuratura Anticorupţie. Omul legii este bănuit de corupere pasivă.

Moldova 19 noiembrie 2014 14:13 Sursa — democracy.md

Chişinăul a pregătit 3,1 milioane de buletine de vot pentru alegerile parlamentare Citeste mai mult: adev.ro/nfac8f

Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis la data de 18 noiembrie care va fi tirajul buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, informează un comunicat de presă.

Moldova 19 noiembrie 2014 14:05 Sursa — adevatul.ro

Andrian Candu a luat o decizie importantă: „ Am depus cererea”

Vicepremierul Andrian Candu, ministru al Economiei a postat pe blogul său un material în care vorbește de realizările sale la 4 luni și 2 săptămîni de cînd a preluat conducerea ministerului Economiei.

Moldova 19 noiembrie 2014 11:58 Sursa — provincial.md

Fermierii moldoveni suferă pierderi de 200 de milioane de dolari din cauza embargoului rusesc, potrivit lui Bumacov

Fermierii din Republica Moldova suferă pierderi de 200 de milioane de dolari din cauza embargoului impus de Rusia importurilor de produse alimentare, a declarat marţi ministrul moldovean al Agriculturii şi Alimentelor, Vasile Bumacov.

Moldova 19 noiembrie 2014 11:11 Sursa — realitatea.md

Tânăra peste care a căzut un panou publicitar a fost operată

Tânăra de 21 de ani originară din Anenii Noi peste care lunea trecută a căzut un panou pe strada Ismail din Chişinău a fost operată, a declarat pentru agenţia News-Moldova şeful centrului de presă al Spitalului de Urgenţă.

Moldova 19 noiembrie 2014 11:10 Sursa — realitatea.md

Aceasta e țara care este cel mai important partener comercial al R. Moldova

România reprezintă cel mai important partener comercial al Republicii Moldova, volumul schimburilor comerciale bilaterale crescând cu peste 24%, față de primele trei trimestre ale anului 2013.

Moldova 19 noiembrie 2014 10:16 Sursa — provincial.md

Moldovenii cu acte expirate, așteptați la vot pe 30 noiembrie. AFLĂ câți cetățeni mai au pașapoarte sovietice

Cetățenii moldoveni cu buletine de identitate și pașapoarte cu termen de valabilitate expirat vor putea vota la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Decizia a fost luată acum câteva minute de Comisia Electorală Centrală.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:52 Sursa — realitatea.md

Merkel l-a felicitat pe Iohannis: Germania va rămâne un partener de nădejde al României

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat astăzi pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidenţiale.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:51 Sursa — jurnal.md

Moscova speră că relaţiile sale cu UE nu au atins un punct „fără întoarcere”

Rusia şi-a exprimat marţi speranţa că relaţiile sale cu Uniunea Europeană nu au atins un punct „fără întoarcere” din cauza crizei din Ucraina, după ce UE a anunţat noi sancţiuni contra separatiştilor ucraineni proruşi susţinuţi de Moscova.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:49 Sursa — trm.md

Iurie Leancă a obținut premiul pentru Progres. Vezi detalii!

Recent s-a desfășurat tradiționalul eveniment “PREMIO ITALIA” în cadrul căruia au fost înmînate cinci premii. În acest an, premiul pentru Progres a fost acordat prim-ministrului Republicii Moldova, Iurie Leancă, pentru activitatea sa intensă întotdeauna îndreptată spre integrarea in Uniunea Europeana

Moldova 18 noiembrie 2014 16:48 Sursa — curentul.md

Criză în sectorul de producere a tutunului din Moldova. Ramura riscă să dispară în următorii trei ani

Producerea de tutun este în continuă scădere în Republica Moldova. Datele Biroului Național de Statistică arată că, în perioada ianuarie-septembrie, fabricarea tutunului a scăzut cu 39,9%, comparativ cu perioada similară a anului trecut, cauzând reducerea pe total în domeniul industriei cu 0,6%. Serafim Terenti, liderul Asociaţiei procesatorilor de tutun, confirmă că acest sector se confruntă cu o criză profundă și susține că ramura ar putea dispărea în următorii doi-trei ani, deși timpuri era una dintre cele mai înfloritoare.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:45 Sursa — agora.md

Republica Moldova și Olanda își consolidează colaborarea în domeniul justiției

Ministrul Justiției, Oleg Efrim, a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, Matthijs van Bonzel şi consulul Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, Robert de Groof. În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre reformele și rezultatele obținute în sectorul judiciar și au analizat posibilitatea consolidării cooperării moldo-olandeze în acest sens.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:43 Sursa — democracy.md

Vinurile moldoveneşti cuceresc piaţa chineză

Douăzeci de companii vinicole şi-au prezentat producţia la celebra expoziţie internaţională „ProWine”, care a avut loc la Shanghai, în perioada 11-14 noiembrie.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:41 Sursa — timpul.md

Иностранцы, задержанные спецслужбами Молдовы в пятницу, высланы из страны и объявлены персонами нон грата

Новости-Молдова. Иностранцы, задержанные сотрудниками Генпрокуратуры и Службы безопасности и информации по подозрению в организации дестабилизирующих действий и незаконного участию в электоральной кампании перед выборами в парламент, высланы из Молдовы и объявлены персонами нон грата, сообщает агентство Новости-Молдова со ссылкой на информацию Генпрокуратуры.

Moldova 18 noiembrie 2014 16:12 Sursa — newsmoldova.md

Приднестровские беженцы и ветераны конфликта на Днестре покинули здание мэрии

Приднестровские беженцы и ветераны конфликта на Днестре покинули накануне здание мэрии. Исполняющий обязанности мэра Нистор Грозаву заявил, что манифестанты ушли сразу после того, как Апелляционная палата разрешила полиции выдворить их насильно. В зале заседаний они пробыли две недели.

Moldova 18 noiembrie 2014 15:35 Sursa — publika.md

Румынские граждане избавились от черта, теперь наша очередь сделать то же самое

Таково мнение бывшего постоянного представителя Молдовы в Совете Европы и ООН, политического комментатора Алексея Тулбуре со ссылкой на результаты президентских выборов в Румынии и массовое голосование румын в Молдове против партнера Плахотнюка Виктора Понты.

Moldova 18 noiembrie 2014 15:21 Sursa — moldnews.md


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 15,0734 0
EUR 18,8937 0
RUB 0,3234 0
RON 4,2529 0
UAH 0,9928 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Sagetator
Scorpion Capricorn Sagetator

Ai noroc si toate se aranjeaza de la sine. Nu trebuie sa infrunti situatii grele azi, este destul de clar ce cale trebuie sa urmezi.Este momentul ideal sa-ti lasi creativitatea sa infloreasca. Fii mai tolerant in ceea ce priveste obiceiul tau alimentar.Astazi vei sta mai mult afara pentru a te bucura putin de soare. Lucrurile care iti sunt dragi, precum si persoanele iubite sau copiii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Vei fi ocupat incercand sa organizezi lucrurile intr-un anumit fel.Comunicarea continua sa se imbunatateasca.

toate constelaţii

Anecdote

Tatăl vine de la grădiniţă cu copilul, iar mama îşi pune mâinile în cap: - Mă, ăsta nu-i copilul no

rîdem mai departe