în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

06 octombrie 2015, marţi

00:32

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


Trimite amicului Comentarii 0 +Добавить комментарий  ↑Скрыть

La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


Ieri 17:45

URGENT. Şeful Regiei Exdrupo a fost arestat pentru 30 de zile

Şeful Regiei Exdrupo, Efim Cheptănari, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de judecătoria sectorului Ciocana.


Ieri 16:58

Munteanu: Vânătorii moldoveni acționează după principiul „Eu te-am făcut, eu te mântui”

Scandalul dintre Ministerul Mediului și Asociația Vânătorilor continuă. Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, susține că vânătorii moldoveni se îmbracă precum teroriștii și acționează după principiul: Eu te-am făcut, eu te mântui.


Ieri 16:33

Ziua Pedagogului a fost sărbătorit astăzi în capitală

Astăzi, în incinta Teatrului „Mihai Eminescu”, a fost organizată o întîlnire a pedagogilor din întreaga țară, cu ocazia zilei lor profesionale


Ieri 14:00

(VIDEO) Dovada ca organizatorii protestului de duminică au incitat oamenii la violență

Protestele de ieri, organizate de Platforma Dreptate și Adevăr în centrul Capitalei,au degenerat în violenţe.


Ieri 13:51

Streleț despre faptul că a fost confundat cu Putin

Prim-ministrul Valeriu Streleț a comentat incidentul de la ONU. Oficialul spune că nu s-a simți confortabil atunci când a fost confundat cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.


Ieri 12:55

Apel de la Bucureşti: Guvernul RM să ţină cont de revendicările Platformei DA, iar mass-media să nu servească interesele oligarhilor

Protestele organizate de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” sunt justificate, întrucât elita politică de la Chişinău a refuzat să implementeze reforme, iar cetăţenii Republicii Moldova au dreptul să ştie cine stă în spatele jafului de miliarde din sistemul bancar. Declaraţiile aparţin prim-vicepreşedintelui Partidului Naţional Liberal din România, Cătălin Predoiu.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 20,1053 +0,05
EUR 22,4425 +0,08
RUB 0,3030 0
RON 5,0849 +0,02
UAH 0,9522 +0,02
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

Bula in masina. La un moment il depaseste o gaina. Apasa pe accelerator, n-o ajunge. Dupa cativa km

rîdem mai departe