în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

27 mai 2015, miercuri

14:29

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


Azi 11:03

Angela Merkel rămîne cea mai puternică femeie din lume, potrivit Forbes

Cancelarul german Angela Merkel rămîne pentru al cincilea an consecutiv "cea mai puternică femeie din lume", devansînd-o pe Hillary Clinton, candidată la Casa Albă, și pe Melinda Gates, recunoscută pentru activitatea sa filantropică, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicate marți, scrie AGERPRES.


Azi 11:01

O parte dintre moldovenii răniţi în accidentul din Rusia, s-au întors acasă

O parte dintre moldovenii răniţi în accidentul din Rusia, s-au întors astăzi acasă. Incidentul s-a produs pe 21 mai, în regiunea oraşului Nara – Fominsk. Microbuzul marca Mercedez, în care se aflau bărbaţii, s-a izbit violent într-un alt mijloc de transport. Echipajul SMURD a adus victimele de la aeroportul Chişinău direct


Azi 10:59

Consumau droguri într-o clădire părăsită

Prinşi în flagrant în timp ce consumau substanţe dubioase care s-ar putea dovedi să fie narcotice. Este vorba despre cinci indivizi care au ajuns pe mâna poliţiştilor. S-a întâmplat în această după-amiază, în sectorul Râşcani din Capitală.


Azi 10:42

Statul a rupt 6 milioane de euro de la finanțarea sănătății. Cele mai afectate au fost spitalele

Anul trecut, autoritățile din sănătate au redus cheltuielile pentru toate nivelurile de asistență medicală - pentru urgență, medicina de familie și chiar pentru spitale, în cazul cărora bugetul total a fost redus cu 65 de milioane de lei. Acesta ar putea fi și un răspuns la întrebarea de ce la sfârșitul anului nu mai existau medicamente în spitale.


Azi 10:38

Trei ZILE în lanţuri, fără apă şi mâncare! O bătrână de 72 de ani, maltratată de un vecin

O femeie din satul Şumna, raionul Râşcani, a stat trei zile legată cu lanţuri de pat, fără apă şi mâncare. Potrivit poliţiei, făptaşul este chiar vecinul victimei, un tânăr de 21 de ani. Acesta a furat din casa femeii peste două mii de lei, iar, ulterior, a legat-o şi a încuiat-o în casă.


Azi 10:37

În ultimele 24 de ore, şase moldoveni au primit refuz de a intra în Rusia

În ultimele 24 de ore, şase cetăţeni ai Republicii Moldova au primit refuz de a intra în Federaţia Rusă şi unul a fost deportat. În UE a fost limitat accesul unui conaţional, iar alt moldovean a fost deportat, anunţă Poliţia de Frontieră.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,0596 -0,1
EUR 19,6968 -0,24
RUB 0,3588 0
RON 4,4122 -0,07
UAH 0,8380 -0,04
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

Pe Bulevardul Magheru erau doua restaurante cu gratar, bere, vin select etc…etc. - Spune-mi te rog,

rîdem mai departe