în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

08 iulie 2015, miercuri

09:49

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


6 iulie 2015 10:45

R. Moldova participă la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a OSCE

Deputatul Sergiu Sîrbu reprezintă Parlamentul Republicii Moldova la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a OSCE. Reuniunea are loc în perioada 5-9 iulie, la Helsinki, Finlanda, informează Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.


6 iulie 2015 10:43

Ghimpu a spus cînd va sonoriza decizia privind formarea coaliției cu PLDM și PD

Liberalii vor adopta decizia finală privind formarea coaliției cu PLDM și PD la toamnă, în cadrul conferinței republicane a formațiunii politice. Acest fapt l-a declarat liderul Mihai Ghimpu după ședința de astăzi a Consiliului Republican al PL.


6 iulie 2015 10:42

Mii de oameni cu drapele şi spirit unionist. Cum s-a desfăşurat Marea Adunare Natională

Mii de oameni au participat astăzi la Marea Adunare Naţională, care s-a desfăşurat în centrul Capitalei. Ei au organizat un miting iar ulterior au pornit pe jos spre Bucureşti, într-un marş dedicat domnitorului Ştefan cel Mare.


6 iulie 2015 10:37

Dorin Chirtoacă - primar salvator. S-a lăudat cu o faptă bună la început de mandat (VIDEO)

Dorin Chirtoacă s-a lăudat cu o faptă eroică pe care a făcut-o în timp ce se deplasa pe un traseu naţional. Edilul a salvat de la moarte o căprioară, lovită de un alt participant la trafic. Mărturisirea a fost făcută în timpul şedinţei de astăzi a Consiliului Republican al Partidului Liberal.


6 iulie 2015 10:33

Comerțul stradal ar putea dispărea din zona Pieței Centrale.

Tarabele și piețele improvizate din centrul capitalei ar putea fi totalmente evacuate până în anul 2020, iar comercianții își vor putea vinde marfa în alte sectoare ale Chișinăului. Anunțul a fost făcut de șeful adjunct


6 iulie 2015 10:29

Alertă meteo! Temperaturi extreme în toată ţara

Meteorologii au emis cod galbent de caniculă pentru astăzi, 6 iulie. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în mai multe raioane ale țării temperatura maximă a aerului va atinge valori de pînă la +33°C.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 19,0058 +0,04
EUR 20,8770 -0,05
RUB 0,3312 0
RON 4,6615 0
UAH 0,8840 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Scorpion
Balanta Sagetator Scorpion

Ai grija sa nu cheltuiesti sau sa iti permiti prea multe in aceasta perioada; realitatea trebuie sa se potriveasca cu venitul tau. Niste planificari financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi.Este o perioada in care ai incredere in tine, potrivita pentru a termina proiecte importante. Obtii mult mai multe beneficii decat de obicei de pe urma muncii tale si poti sa duci multe lucruri la bun sfarsit.

toate constelaţii

Anecdote

- Soacră-mea e ca ziarul.

rîdem mai departe