în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

30 august 2015, duminică

06:31

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


Trimite amicului Comentarii 0 +Добавить комментарий  ↑Скрыть

La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


25 august 2015 09:55

RENATO USATÎI UIMEŞTE DIN NOU! UITE CUM A SURPRINS DE ACEASTĂ DATĂ!

Mişcare neaşteptată făcută de Primarul de Bălţi, Renato Usatîi – acesta a numit la conducerea Asociaţiei pieţelor din Bălţi un ofiţer anticorupţie.


25 august 2015 09:53

Un bărbat a INCENDIAT CASA unei MIRESE din GELOZIE, în NOAPTEA NUNŢII

Supărat că a luat pe altul de bărbat, un tânăr a incendiat casa fostei iubite chiar în noaptea nunţii femeii. Focul a fost pus în timp ce oamenii petreceau la un restaurant din Rădăuţi, iar socrul mic a fost nevoit să fugă acasă direct de la masă.


25 august 2015 09:52

Culmea tupeului! Un instructor auto, depistat beat în trafic

Un instructor auto a fost depistat în trafic, la 22 august, în orașul Drochia curent de polițiștii de patrulare, chiar în timpul programului, oferind lecții de șofat sub influența alcoolului.


25 august 2015 09:50

Prognoza președintelui Mobiasbancă: Mai multe afaceri mici si mijlocii vor falimenta în a doua jumătate a anului

„Mai multe afaceri mici si mijlocii vor falimenta în a doua jumătate a anului”. Prognoza a fost făcută de către preşedintele Mobiasbancă Groupe Société Générale, Ridha Tekaia.


25 august 2015 09:49

Moldovenii iubesc să călătorească cu avionul; Ce spun statisticile despre tren și microbuz

Numărul persoanelor transportate cu trenul, autobuzul și microbuzul s-a micşorat, în primele șapte luni ale anului curent. În schimb, a crescut numărul pasagerilor care au călătorit cu avionul, arată datele Biroului Național de Statistică.


25 august 2015 09:48

Accident în lanț pe șoseaua Muncești. Trei mașini au fost implicate

Zi cu ghinion pentru trei șoferi, după ce mașinile acestora au fost implicate într-un accident în lanț, în capitală. Incidentul a avut loc ieri după-amiază, pe șoseaua Muncești.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 19,1087 0
EUR 21,9663 0
RUB 0,2742 0
RON 4,9554 0
UAH 0,8399 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Arheologii englezi sapă vreo 10 metri şi găsesc fire de cupru. Trag concluzia...

rîdem mai departe