Creaţi pagina de start

25 noiembrie 2015, miercuri

15:12

Lang_ru

Harta

toate orasele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


Trimite amicului Comentarii 0 +Добавить комментарий  ↑Скрыть

La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


Azi 12:35

Concluziile la care au ajuns Igor Dodon și Marian Lupu după întrevederea de la sediul PSRM

Socialiștii și democrații sunt pe poziții deametral opuse în ceea ce privește depășirea crize politice în care se află Republica Moldova. La această concluzie au ajuns liderii celor două formațiuni politice în urma consultării de astăzi de la sediul PSRM


Azi 10:48

(FOTO) 30 de maşini, sparte noaptea trecută la Botanica

Noapte neagră pentru locuitorii a două blocuri din sectorul Botanica al capitalei. Oamenii și-au găsit în această dimineață mașinile sparte, iar lucrurile furate.


Azi 09:27

Sturza răspunde la declarațiile lui Diacov despre ideea că numirea lui Plahotniuc în funcţia de premier i-ar aparţine

Ex-premierul Ion Sturza a răspuns, în cadrul unei interviu acordat postului de radio Europa Liberă, afirmațiilor făcute de democratul Dumitru Diacov că ideea candidaturii lui Vlad Plahotniuc la funcția de premier i-ar aparține lui Sturza.


Azi 09:19

Premierul interimar oferă informații oficiale referitor la elicopterul moldovnesc capturat în Afganistan

Premierul interimar, Gheorghe Brega, susține că autoritățile de la Chișinău sunt în legătură cu structurile internaționale pentru a primi informații referitoare la aeronava din Moldova, capturată de talibani în Afganistan.


Azi 02:09

(VIDEO) Un elicopter din Moldova, capturat de Statul Islamic. Trei persoane au fost omorâte

La bordul elicopterului se aflau trei membri ai echipajului şi 18 pasageri. La moment Autoritatea Aeronautică Civilă nu deţine alte informaţii.


Ieri 17:32

Voronin face praf intenţia lui Dodon de a declanşa alegeri legislative anticipate

Liderul comuniştilor moldoveni, Vladimir Voronin, a criticat insistenţa cu care liderul socialiştilor Igor Dodon doreşte alegeri parlamentare anticipate.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 20,1212 +0,09
EUR 21,4181 +0,13
RUB 0,3035 0
RON 4,8131 +0,03
UAH 0,8400 +0,01
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

Doi prieteni, un englez şi un chinez,

rîdem mai departe