în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

28 iulie 2015, marţi

20:42

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


Ieri 11:33

De ce „Moldovagaz” ne minte?

Pe data de 18 iulie 2015, Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a adoptat noile tarife la gazele naturale, acestea au crescut cu 15,4 la sută. Unii experți au anunțat că atât solicitările, cât și majorarea tarifelor au fost făcute într-un mod exagerat și nejustificat.


Ieri 11:12

Mai mulţi chişinăuieni rămân fără apă din nou, pe timp de caniculă

Locuitorii mai multor străzi din Chișinău vor rămâne fără apă la robinet, în condițiile în care în țară temperaturile sunt caniculare și ajung până la 38 de grade Celsius.


Ieri 11:10

AIE-3 și Maia Sandu: „aceeaşi Marie, dar cu altă pălărie”

Aşadar, marii conducători s-au întîlnit şi s-au sfătuit şi au făurit rapid o nouă Alianţă pentru Integrare Europeană. Un mare guvernant, cu înfăţişare olimpiană, a vorbit în faţa ziariştilor despre „întărirea ţării!” Alt conducător, cu chip ocrotitor-cumpătat


Ieri 11:08

Trei consilieri municipali au renunţat la mandate. Iată cine sînt!

Serafim Urechean, Zinaida Greceanîi şi Monica Babuc au renunţat la mandatele de consilier municipal în Consilierul Municipal Chişinău (CMC).


Ieri 11:07

Doi angajaţi ai unui local din capitală, trimişi în judecată; Sustrăgeau bani de pe cardurile clienţilor

Potrivit procurorilor, atunci când vizitatorii barului transmiteau ospătarului cardurile bancare pentru achitarea consumaţiei, acesta, împreună cu barmanul, copiau datele de pe carduri fără ştirea şi acordul titularilor, pe care ulterior, le utilizau


Ieri 11:04

Un român transporta din Moldova ţigări în amplificatorul de sunet al maşinii

Un român a dat dovadă de multă ingeniozitate în încercarea de a transporta ilegal din Moldova în România peste 500 de pachete de ţigări.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,6640 -0,36
EUR 20,6563 -0,18
RUB 0,3130 -0,01
RON 4,6741 -0,04
UAH 0,8457 -0,02
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Scorpion
Balanta Sagetator Scorpion

Ai grija sa nu cheltuiesti sau sa iti permiti prea multe in aceasta perioada; realitatea trebuie sa se potriveasca cu venitul tau. Niste planificari financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi.Este o perioada in care ai incredere in tine, potrivita pentru a termina proiecte importante. Obtii mult mai multe beneficii decat de obicei de pe urma muncii tale si poti sa duci multe lucruri la bun sfarsit.

toate constelaţii

Anecdote

Doi moldoveni într-un bar. - Cum să fac să mă las de fumat? - Eu încerc de două luni...

rîdem mai departe