în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

01 noiembrie 2014, sâmbătă

12:21

Lang_ru

Programul TV

întreaga emisie

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


Trimite amicului Comentarii 0 +Добавить комментарий  ↑Скрыть

La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


Ieri 19:24

Bani aruncați în vânt! În capitală sunt cheltuite INEFICIENT milioane de lei.

Potrivit raportului Curții de Conturi, în urma includerii unor obiecte în lista investițiilor și reconstrucțiilor capitale în lipsa banilor, numeroase obiective de investiții și reconstrucții capitale, începute cu mai mulți ani în urmă, nu sunt finalizate nici până în prezent. "Multe lucări sunt stopate pe parcursul anilor din cauza banilor. Ulterior, când se reiau lucrările, proiectele inițiale nu mai corespund tehnicilor actuale și se cheltuie bani în plus", a menționat Stela Tabarcea, auditor public. - See more at: http://www.realitatea.md/curtea-de-conturi-cheltuieli-de-milioane-din-cauza-proiectelor-cu-finan-are-externa-implementate-incorect_11164.html#sthash.yzW6VPzu.dpuf


Ieri 19:21

Atenție ! Începînd cu 1 noiembrie șoferii sunt obligati sa circule cu farurile aprinse și pe timp de zi

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește conducătorilor auto că în perioada 1 noiembrie — 31 martie inclusiv, aceștia sunt obligați, pe timp de zi, să conecteze în faruri lumina de întâlnire. Perioada sus-menționată este caracterizată de vreme instabilă, însoţită de ploi, ceaţă și fenomene meteo ce reduc esenţial vizibilitatea în trafic, sporind astfel riscul accidentelor rutiere.


Ieri 18:16

Mâine Belarus SUSPENDĂ importul de carne de porc din Moldova

Belarus va suspenda pe data de 1 noiembrie importul de carne de porc din Republica Moldova. Despre acest fapt scrie agenția de știri din Belarus BELTA cu referire la Departamentul de Supraveghere Veterinară și Alimentară al Ministerului Agriculturii de acolo.


Ieri 18:14

Vinurile moldovenești vor fi promovate în Quebec

O misiune de afaceri din ţara noastră constituită din vinificatori se află în regiunea Quebec din Canada. Despre aceasta a anunţat MAIA, transmite News-Moldova.


Ieri 18:11

1 noiembrie, zi de doliu naţional

Mâine, va fi zi de doliu naţional, în memoria regretatului jurnalist și scriitor Constantin Tănase. Preşedintele Nicolae Timofti a decis ca toate drapelele de pe instituțiile de stat să fie coborâte în bernă, iar la ora 12:00 să fie ţinut un minut de reculegere.


Ieri 15:22

Ratificarea Acordul de Asociere cu Republica Moldova va avea loc in noiembrie

Parlamentul European va ratifica în noiembrie Acordul de Asociere Republica Moldova – UE. Anunțul a fost făcut în cadrul întrevederii președintelui Parlamentului, Igor Corman, cu o delegație de europarlamentari, membri ai Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat al Parlamentului.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 14,7583 0
EUR 18,5739 0
RUB 0,3503 0
RON 4,2020 0
UAH 1,1390 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Scorpion
Balanta Sagetator Scorpion

Ai grija sa nu cheltuiesti sau sa iti permiti prea multe in aceasta perioada; realitatea trebuie sa se potriveasca cu venitul tau. Niste planificari financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi.Este o perioada in care ai incredere in tine, potrivita pentru a termina proiecte importante. Obtii mult mai multe beneficii decat de obicei de pe urma muncii tale si poti sa duci multe lucruri la bun sfarsit.

toate constelaţii

Anecdote

- La multi ani, mama soacra !

rîdem mai departe