în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

30 ianuarie 2015, vineri

10:48

Lang_ru

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


Trimite amicului Comentarii 0 +Добавить комментарий  ↑Скрыть

La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


28 ianuarie 2015 11:03

Sindicatele propun reducerea cotei TVA până la 5% pentru produsele alimentare

Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) propune autorităţilor reducerea cotei TVA până la 5% pentru produsele alimentare. Această diminuare va reprezenta nu doar un factor de susţinere a păturilor defavorizate, ci şi un stimulent activ de reducere a evaziunii fiscale, susţin sindicatele.


28 ianuarie 2015 10:59

ANUNȚ pentru deținătorii de patente: Au mai rămas două luni!

În primul trimestru al anului curent, atât solicitanții patentei de întreprinzător, cât și deținătorii care au obligația de achitare a primelor de asigurare medicală obligatorie pot beneficia de o reducere de 50 la sută din suma acesteia.


28 ianuarie 2015 10:58

Un tânăr a furat bunuri de 1 mil. lei de la mireasă

Un tânăr a fost condamnat pentru un furt comis în casa iubitei sale din orașul Sângera, informează Procuratura Generală.


28 ianuarie 2015 10:39

R.Moldova a coborât o poziție într-un clasament global al libertății economice

Republica Moldova a coborât o poziție, până pe locul 111, într-un clasament global al libertății economice, în care au fost incluse 178 de țări, potrivit unui studiu realizat de Heritage Foundation în parteneriat cu Wall Street Journal.


28 ianuarie 2015 10:37

Ion Sturza: sistemul bancar a fost jefuit de un miliard de dolari

Fostul premier moldovean Ion Sturza susţine că omul de afaceri Ilan Shor, cel care a fost implicat în afacerile de la Banca de Economii și aeroport, trebuie încătușat. El spune că din Banca de Economii, condusă de Shor, a dispărut un miliard de dolari, dintre care vreo 600 de milioane au ajuns în Federaţia Rusă.


28 ianuarie 2015 10:35

Accident pe calea ferată din capitală

O femeie a ajuns ieri la Spitalul de Urgență, după ce a fost lovită de o locomotivă. Accidentul s-a produs pe un tronson de cale ferată din preajma străzii Valea Bâcului din capitală.

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8535 0
EUR 20,1949 0
RUB 0,2576 0
RON 4,5435 0
UAH 1,1215 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

- Cum se numeste un barbat destept in Caracal? - Turist.

rîdem mai departe