în catal g
Traducere
Hartanew
Dictionare

Ajutor
Creaţi pagina de start

01 martie 2015, duminică

09:48

Lang_ru

Programul TV

întreaga emisie

Harta

toate orasele

Radio

toate undele

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă


La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă

19 iulie 2009 19:52

La Vadul lui Vodă sunt deschise 11 din 14 tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor existente în zona de agrement a oraşului. Doar 4 dintre acestea dispun de piscină, iar 2 nu au cantine. La taberele «Floricica» şi «Neptun» copii sunt nevoiţi să se alimenteze în cantinele unor baze de odihnă din vecinătate.

Iurie Cojocar, şeful Secţiei igiena copiilor şi adolescenţilor de la Centrul de medicină preventivă municipal din Chişinău, susţine că până acum nu s-au înregistrat cazuri de boli diareece, infecţioase sau traumatisme. «Există, totuşi, probleme legate de sistemul respirator. Ploile din ultima perioadă au fost cauza mai multor bronşite, angine şi chiar gripă», a menţionat Iurie Cojocar. «Unica probă negativă la bucate a fost depistată în tabăra „Camping“, dar situaţia a fost soluţionată îndată», a adăugat Cojocar.

De la începutul sezonului, în taberele din Vadul lui Vodă s-au odihnit 9419 copii. Din bugetul municipal au fost alocate pentru odihna de vară a elevilor circa 2 mln lei.Sursa: http://ziarero.realitatea.net/


La moment nu sunt comentarii.

Cititi in continuare...


26 februarie 2015 14:48

Mai multe state NATO îşi vor reduce cheltuielile militare în 2015, în pofida agresiunii ruse

Şase state membre NATO, printre care Germania, Canada şi Marea Britanie, îşi vor reduce cheltuielile militare în 2015, în pofida agresiunii ruse în Ucraina, în timp ce alte şase ţări, inclusiv România, vor mări sumele pentru apărare, potrivit unui raport publicat joi de European Leadership Network, transmite Mediafax, preluată de MOLDPRES.


26 februarie 2015 14:46

Ești fermier din nordul Moldovei? Iată ce poți face cu doar 900 de lei!

Cu o taxă de doar 900 de lei, fermierii din nordul Moldovei, și nu numai, se pot înscrie la un curs de instruire, cu o durată de trei luni, în domeniul legumiculturii și pomiculturii, profesia „Cultivator de legume și fructe”.


26 februarie 2015 14:19

Hoțiile de la băncile lui Shor continuă!? BEM, Banca Socială și Unibank și-au sporit soldul creditelor acordate în ianuarie

Lucruri stranii se întâmplă la BEM, Banca Socială și Unibank. Cele trei bănci continuă să acorde credite, deși BNM a instituit administrare specială la sfârșitul anului trecut.


26 februarie 2015 14:14

Merkel explică în ce condiții va mai sprijini Germania Rep. Moldova

Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis un mesaj clar noului premier de la Chișinău: Republica Moldova va beneficia de sprijinul Germaniei numai în condițiile în care va continua reformele democratice, consolidarea statului de drept şi a economiei de piaţă.


26 februarie 2015 14:08

Filat va reacționa la ora 15.00 cu privire la încercarea lui Leancă de a rupe PLDM-ul

Prim-vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Iurie Leancă a declarat că părăsește partidul și în viitorul apropiat își va iniția propriul proiect politic. Anunțul a fost făcut acum câteva clipe în cadrul unei conferințe de presă.


26 februarie 2015 14:07

Moldova are nevoie de un neamț?

Pentru a face faţă crizei, Kievul a tăiat din salariile miniştrilor şi altor funcţionari de stat, iar numărul angajaţilor din sfera publică va fi redus cu 50.000 de persoane. Decizii similare au adoptat şi o serie de state UE. În acelaşi timp, la Chişinău, noul corp de deputaţi şi-a majorat, pe timp de

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,7831 0
EUR 21,3178 0
RUB 0,3105 0
RON 4,8177 0
UAH 0,5670 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

În sat soseşte o învăţătoare nouă şi tînără. În întîmpinarea ei, este trimis un tînăr arătos

rîdem mai departe