Creaţi pagina de start

28 mai 2023, duminică

02:00

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un jurnalist: - D-le Voroin, ce părere aveţi despre perioada în care v-aţi aflat la guverare? V. Voronin: - Foaie verde, dop de plută, m-am beş..t şi aştept să pută.

- Care este diferenţa dintre un programator amator şi unul profesionist? - Cel amator crede că un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede că un kilometru are 1024 de metri!

Un român către un moldovean: - Bă frate, vorbim aceeaşi limbă, cred că ne vom înţelege de minune. Moldovanul: - Eu ţîe am să-ţ dacajesk că tu te ashîbeşti.

O pereche stă pe bancă în parc. El către ea: - Pot să-mi încălzesc mîinile între picioarele tale? Ea: - La urechi nu ţi-e frig?

Îţi place să fi mîngîiat? Să fi atins şi să fi pipăit? Şi să fi încins ? Îţi place respiraţia celuilalt lîngă urechea ta? Să îţi respire pe gît sau pe faţă? Să începi rece şi să sfîrşeşti cald şi transpirat? Ia autobuzul.

Într-un apartament al unui bloc select de locuinte locuieşte o fată bătrână. O vecină o întreabă mereu de ce nu se căsătoreşte, de ce nu-şi găseşte şi ea un bărbat cumsecade. - De ce? răspunde bătrîna domnişoară. Doar am un cîine, un papagal şi o pisică. Astea-mi sunt destule pâna peste cap. - Dar, totuşi, aceste animale nu pot ţine loc de soţ. - Cum să nu? Cîinele mârâie mereu, papagalul înjură toată ziua, iar pisica-i plecată toată noaptea.

În cămin, doi tipi se duc la duşuri, dar îşi dau seama că au uitat săpunurile. Aşa că unul din ei se întoarce în pielea goală, în fugă, în cameră, ia două săpunuri şi fuge spre duşuri. Pe culoar se întîlneşte cu 3 blonde. Ca să nu se facă de rîs, se preface că e statuie. Ajung tipele în dreptul lui şi încep să comenteze. - Ce o fi asta? întreabă una. A doua, uitîndu-se la pen..sul tipului, zice: - Poate că ar trebui să tragem de mînerul ăsta. Trage ea şi tipul scapa un săpun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de săpunuri, zice prima. - Ooo, sa încerc şi eu, zice a doua şi trage si ea pînă cînd tipul scapă şi al doilea săpun. Acum e rîndul meu, zice a treia blondă şi începe să tragă şi să tragă şi să tragă. Tipa tot trage şi, la un moment dat, spune: - Ia uite, are şi săpun lichid!

Care e diferenţa dintre o fata de 5 ani, 15 ani, 25 de ani si una de 35 de ani. Pe cea de 5 o duci in pat si ii zici o poveste, pe cea de 15 ii zici o poveste ca să o duci în pat, pe cea de 25 e o poveste în pat şi pe cea de 35 zice: - Lasă-mă cu poveştile şi hai în pat.

Două femei discută despre treburile gospodăreşti: - Spune-mi, care este cel mai bun remediu pentru curăţat parchetul? - Soţul.

Un bărbat şi o femeie naufragiază pe o insulă pustie. Îşi fac casa şi încep să trăiască împreună. După un an, femeia se plictiseşte, şi moare. După încă şase luni, se plictiseşte şi bărbatul şi-o îngroapă.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7776 0
EUR 19,0630 0
RUB 0,2221 0
RON 3,8496 0
UAH 0,4814 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Studentul de intoarce de la examen, parintii il asalteaza

rîdem mai departe