Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

13:33

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Doi porci vorbeau între ei: - Măi Ghiţă, tu crezi că mai există ceva după Crăciun?

O femeie grasă stă în faţa oglinzii fermecate: - Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară? La care oglinda: - Dacă vrei să-ţi spun dă-te la o parte, ca nu văd nimic!

- Soţul tău e în continuare gelos fără motiv? - Nu. - Nu mai e gelos? - Ba da. Dar acum are un motiv.

Proaspătă posesoare a permisului de conducere, soţia e la volan, cu soţul alături, pe post de observator. - Ce ţi-e şi cu pietonii ăştia, parcă vor să se sinucidă, mai că ţi se bagă sub roţile maşinii! - De ce nu încerci să cobori automobilul de pe trotuar şi să circuli pe stradă? o întreabă soţul cu blîndeţe

În sat soseşte o învăţătoare nouă şi tînără. În întîmpinarea ei, este trimis un tînăr arătos. Acesta îi pune frumos bagajele în căruţă şi se aşează în faţă, lîngă domnişoară. La marginea satului, văd ei o vacă ce se împerechea cu un taur. Venită de la oraş, învăţătoarea este profund marcată şi-l întreabă pe tînăr: - De unde ştie taurul, că... ştii tu... deci, cînd este momentul potrivit? - După mirosul vacii... Merg ei mai departe şi văd un cal şi o iapă făcînd acelaşi lucru. - Şi calul de unde ştie...? Întreabă din nou curioasă femeia. - Tot după miros, la fel şi cîinii, şi oile. Ajung ei la noul domiciliu al învăţătoarei, descarcă bagajele şi băiatul îşi ia rămas bun: - Toate cele bune! - Mulţumesc pentru ajutor, spune tînăra. Mai treci pe la mine dacă ţi s-a desfunda nasul.

- Tăticule, mă mărit! - Cum adică, te măriţi aşa, tam-nisam? Abia îl cunoşti de o săptămînă! Eşti sigură că-l iubeşti? - Asta e treaba mea. - Dar el te iubeşte? - Asta e treaba lui. - Şi din ce o să trăiţi? - Asta e treaba ta.

Un băiat şi o fată se joacă de-a v-aţi ascunselea. Fata explică regulile: - Tu te pui. Eu mă voi ascunde. Dacă mă găseşti în 20 minute, poţi să mă ţii de mînă. Dacă mă găseşti în 10 minute, poţi să mă săruţi. Dacă mă găseşti imediat, poţi să faci ce vrei cu mine. Acum pune-te, eu mă voi ascunde după frigider.

O fetiţă observă la plajă diferenţa dintre ea şi un băieţel. Se duce într-un suflet la mama ei şi întreabă: - Mamă! De ce nu am şi eu aşa ceva între picioare? - Răbdare, copilul meu, răbdare.

Tatăl vine de la grădiniţă cu copilul, iar mama îşi pune mâinile în cap: - Mă, ăsta nu-i copilul nostru! - Ce contează, mâine tot acolo la grădiniţă îl duc!

- Cum s-a terminat cearta între voi? - Ea a venit după mine în genunchi. - Şi ce ţi-a spus? - Ieşi de sub pat, laşule...

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Dimineaţa, tatăl le spune băieţilor: - Azi noapte, nu ştiu care bulangiu, ne-a furat vaca Băiatul

rîdem mai departe