Creaţi pagina de start

21 martie 2023, marţi

07:47

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

El şi ea la restaurant. Ea, sorbind dintr-un păhar de vin: - Să ştii că nu poate fi vorba de s..x înainte de căsătorie. - Atunci sună-mă după ce te căsătoreşti.

Alo, aici comisia de încorporare în armată? - Da, cu ce vă putem ajuta? - Puteți să mă luați și pe mine în armată? - Sigur că da, dar unde vă aflați? - La închisoare...

Criza financiară este atât de gravă în acest moment, încât femeile sunt nevoite să se căsătorească din dragoste.

Cică la spitalul de nebuni, toţi nebunii ăntr-o camerp, o gălăgie de nedescris! Intră doctorul: - Bă! Ce-aveţi bă? Unul face: - Eeei. Noi suntem macaroane şi fierbem acuma! - Gata! Aţi fiert destul! Toti se opresc, numai unul "fierbe" în continuare. Doctorul: - Băi, tu n-ai auzit? - Ba da, dar eu m-am lipit de oală!

- Alinuţa, o ceartă maică-sa, cum ai putut sa mănânci toate bomboanele fără să te gândeşti la frăţiorul tău? - Tot timpul m-am gândit la el. Speram să nu vină până nu le termin.

A greşi este omeneşte. Totuşi, a da vina pe altul este şi mai omeneşte.

Elefantul către cămilă: - Hahahaha tu ai ţâţele pe spate? Cămila către elefant: - Stupidă remarcare din partea unuia care are o pu..ă între ochi.

- Cum se sinucide un ţigan? - Îşi miroase ciorapii. - Dar cum se sinucide un moldovean? - Îi spune bancul de mai sus unui ţigan.

Badea Gheorghe călare. Grăbit să ajungă acasă arde câteva nuiele pe spinarea calului: - Dii Murgule, Diii... Calul îl aruncă pe Gheorghe în cap: - Mă Gheorghe, iu te ajut la toate treburile, îţi car fânul, trag căruţa, îţi ar pământul şi tu mă baţi aşa fără milă. Gheorghe înnebuneşte când aude că vorbeşte calul şi o ia la goană. Câinele după el. După o cursă de câţiva kilometri Gheorghe se opreşte frânt şi se sprijină de un copac să îşi revină din sperietură. Câinele ajunge şi el după câteva minute: - Ei mă Gheorghe, ce m-am speriat când o grăit calul!

- Doctore sufăr de amnezie. - De când? - De când ce?!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,6508 +0,02
EUR 19,9666 +0,16
RUB 0,2422 0
RON 4,0555 +0,03
UAH 0,5050 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Două blonde stau de vorbă:

rîdem mai departe