Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

18:35

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un vânător intră într-un magazin de profil. - Pantaloni de camuflaj aveţi? - Avem, dar nu-i găsim!

Un bărbat sună la pompieri şi zice speriat: - Domnule soacra mea vrea să se arunce de la etaj!! - Şi care e problema? - Nu se deschide fereastra!!!

În tramvai: - E cineva fără bilet acolo, în fund? - Eu, dar mi-l bag imediat!

Două ţigănci stau de vorbă. - Hauzi, fă? Tu eşti virgină? - Hâncă nu.

Un tip vede o femeie foarte frumoasa intr-un club.Se ia dupa ea dorind sa intre in vorba cu tipa, care, tot mergand a intrat la baie.Omul nostru se decide sa o astepte sa iasa si se aseaza in coltul barului,langa usa baii.Se uita spre ospatar si-i cere: -O suta de votca ,te rog. Bea omul votca ,se uita inspre usa baii, tipa nimic! -Mai da-mi o suta -tipa nimic…… -Mai da-mi o suta -tipa nimic…. La un moment dat dupa ce omul a consumat o sticla de votca iese si tipa de la baie,si,vazand-o omul se ridica clatinandu-se ,se duce la tipa si o intreaba: -Te-ai cacat , asai?!!!

La scoala profesoara de zoologie intreaba: - De ce credeti voi copii ca vaca nu poate sa zambeasca? Georgica: - Eu cred ca vaca nu poate sa zambeasca pt. ca are buzele groase si botul prea ascutit s.a.m.d. Profesoara: - Da, este interesant punctul tau de vedere. Vasilica: - Eu cred ca vaca nu poate sa zambeasca pt. ca oasele maxilarului se prelungesc pana la coarne si se ating de mandibula s.a.m.d. Profesoara: - Da, foarte interesant. Bula: - Vaca nu poate sa zambeasca pentru ca are niste probleme personale. Profesoara: - Da, interesant si acest raspuns, dar totusi, ce probleme personale poate avea o vaca? Bula: - Pai, daca pe dumneavoastra v-ar trage cineva de tzitze de doua ori pe zi si v-ar f??e o data pe an, v-ar mai arde de zambit?

În sala de judecată: - Linişte! strigă judecătorul. Cine mai face gălăgie va fi trimis acasă de îndată! - Ura! strigă inculpatul.)

Merge o femeie pe drum, se „inchedika“ si cade jos, un „propagandant“ comunist ii sare in ajutor. Dupa ce a ridicat-o femeia intreaba: „Cu ce pot sa va rasplatesc“? Raspuns: Votati Comunistii! Femeia: Eu m-am palit la picior da nu la cap!

Un tanar se muta intr-un alt oras si se duce sa isi caute de munca la un mare supermagazin. - Ai oarecare experienta in vanzari? - il intreba directorul. - Da, ii raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa o masurare lunga din priviri, directorul ii indragi pe baiat, hotarandu-se sa ii dea o sansa. Sfarsitul interviului a fost: „Ei bine, incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat.“ Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si… - Cate vanzari ai facut astazi? - Una singura. - Doar una? Azi ai avut un singur client! Media fortei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea? - 101.265$ - 101.265$! Dar ce i-ai vandut? spuse directorul. - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: „La mare“. I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft. Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4. Directorul era inmarmurit: „Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?!“ Tanarul: „Nu, nu… el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: „Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?“.

Ожидающему у роддома отцу медсестра выносит тройню: - А вас не пугает, что их так много? - Нет... - Тогда держите этих, а я за остальными сбегаю!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Un rus si un american se pierd in munti Alpi. Cand credeau ca vor muri, apare un saintbernard cu un

rîdem mai departe