Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:40

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Настоящая женщина должна спилить дерево, разрушить дом и вырастить дочь.

Două prietene virgine îşi povesteau tot ce făceau. Una dintre ele pleacă într-o excursie şi se întoarce ne-mai-virgină. Cealaltă o întreabă: - Cum e? Povesteşte-mi! - Prima dată este oribil, doare de nu-ţi imaginezi; dar apoi e nemaipomenit! Prietena sa, intrigată, întreabă: - Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac? - Nuuuu!! - Atunci cum? Ca durerea de spate, de măsea, de urechi? - Da! E ca durerea de măsea! - De ce ca durerea de măsea? - Pentru că te doare, dar nu vrei să ţi-o scoată!

Un gruzin vinde un cucos la piata. Vine o babuta si intreaba: -Da cucosu viziteaza gainele des? -Da ce inseamna viziteaza? Babuta se uita la el si pleaca nemultumita… Gruzinul intreaba vecinul: -Ce-i cu baba,ii nebuna?Cum poate cucosu sa viziteze cineva? Vecinul de la piata ii raspunde: -Ea a vrut sa stie daca cucosului ii plac gainele,intelegi tu ,asa ca barbatul si femeia! Gruzinul fericit ca a inteles ce vroia baba,incepe sa urle pe toata piata: Vind un cucos,foarte frumos,foarte sanatos.Viziteaza gaina,viziteaza curcanu,viziteaza,porcu,calu,soacra,femeia, acuma ochiu pe mine a pus…

In fata gradinitei se plimba de vre-o 10 minute un barbat. Educatoarea: - Asteptati un copil? - Nu doamna, asa sunt eu, gras…

Preşedintele unei ţări comuniste se întoarce de la Roma, unde făcuse o vizită Papei. Membrii comitetului central al partidului îl întreabă cum s-au încheiat convorbirile. - N-am văzut dezacorduri. Ne-am înţeles aşa: Dumnezeu a creat lumea, dar cu ajutorul clasei muncitoare!

O cucoană îl întreabă pe un medic renumit: - Domnule doctor, ce exerciţii, ce mişcări mi-aţi recomanda pentru ca să slăbesc? - Să întoarceţi capul de la stânga la dreapta şi de la dreapta la stânga. - Când? - Când veţi fi servită cu mâncare!

2 prieteni se intilnesc,unul normal si altul gingait. -Uittttte,ce ffffatttttttta fffrrrummmoasssa -zice gingiitul. -Unde? -Pppinna te-ai uittttat a pppleccccat. Uitttte ce mmmmasssssinnnna fffrrummmoasssa- zice iarasi gingiitul. -Unde? -Ppppp te-ai uitttttaat a ppplecccat. -Uittte ce ccccc….. -Am vazut ,il intrerupe prietenul. -Pppai de ce ai ccccalcat in el????

Întrebare la Radio Erevan. -Ce face mireasa din Rusia, în prima noapte, sa nu murdareasca cearsaful? Raspuns: -Se spala pe picioare.

Un oltean si un moldovean stau de vorba. - La voi mortii se ingroapa cu popa? - Nu, la noi popa ramane afara

Intr-o celula se afla un zoofil, un criminal, un negrofil shi un masorchist. Zoofilul: -mama, daca aveam o pisica aici, ma distram...! Criminalul: -shi dupa ce terminai, stergeam pe jos cu ea...! Negrofilul: -shi dupa ce terminai tu, ma distram shi io...! Masorchistul: -miau...

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Scorpion
Balanta Sagetator Scorpion

Ai grija sa nu cheltuiesti sau sa iti permiti prea multe in aceasta perioada; realitatea trebuie sa se potriveasca cu venitul tau. Niste planificari financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi.Este o perioada in care ai incredere in tine, potrivita pentru a termina proiecte importante. Obtii mult mai multe beneficii decat de obicei de pe urma muncii tale si poti sa duci multe lucruri la bun sfarsit.

toate constelaţii

Anecdote

Doi cowboy în Vestul Sălbatic: - Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic! - Eu am gagică…

rîdem mai departe