Creaţi pagina de start

03 iunie 2023, sâmbătă

21:28

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Mama Alinutei: -Alinutza, nu te mai invarti in jurul mesei ca-ti bat shi cealalta mana in cuie!

Adam il intreaba pe Dumnezeu: - De ce ai facut femeia asa frumoasa? - Ca s-o poti iubi, zice Dumnezeu. - Si de ce ai facut-o asa de proasta? - Ca sa te poata iubi!

Merg 100 de negri prin desert si mergand ei asa gasesc lampa lui Alladin. O freaca ei acolo si iese duhu' lampii si zice ca le indeplineste la fiecare o dorinta .Primu sa fiu alb al doilea sa fiu alb, si tot asa pana la al 99-lea al 100-lea sta se gandeste si zice sa fie toti negri.

Un rus si un american se pierd in munti Alpi. Cand credeau ca vor muri, apare un saintbernard cu un butoias de git Americanul: Uite prietenul omului! Rusul (frecandu-se la ochi): da si a adus cu el si un ciine!!!

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: - Aveti ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mine!

"Doua blonde: - Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! . Cealalta, foarte curioasa: - Si au fost grele intrebarile?"

Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse: - As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace. - Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort. - Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta. - Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit !

Moare un programist. Dumnezeu decide sa il trimita in Iad. Peste vro 2 saptamini vine Dracul la Dumnezeu si ii zice: -Doamne fa te rog ceva, i-al pe programistul asta de la mine din Iad. Te rooooog. Dumnezeu: -Da ce s-a intimplat? Dracul: Da iaka, in 2 saptamini mi-a ucis tatzi dracusorii si acum umbla prin tot iadul si cauta intrarea la Levelul 2

Vine sotul acasa si intreaba: sotie ce facem intai? mancam sau facem dragoste? la care sotia raspunde:Fa ce vrei.....si pe urma vom manca

Voronin cu Filat in avion...Filat spune: "Arunc 200 de lei si fac un fericit". Voronin zice:"Eu arunc 10 de o suta si fac zece fericiti". Pilotul asculta si zice suspinid la copilot: "Ei nu stiu ca daca arunc 2 P....i din avion fac 4 milioane de moldoveni fericiti".

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 0
EUR 19,0946 0
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 0
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

In Ungaria, din cauza numarului foarte mare de pensionari, guvernul a hotarat sa vina in intampinare

rîdem mai departe