Creaţi pagina de start

29 mai 2023, luni

09:37

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Mama Alinutei: -Alinutza, nu te mai invarti in jurul mesei ca-ti bat shi cealalta mana in cuie!

Adam il intreaba pe Dumnezeu: - De ce ai facut femeia asa frumoasa? - Ca s-o poti iubi, zice Dumnezeu. - Si de ce ai facut-o asa de proasta? - Ca sa te poata iubi!

Merg 100 de negri prin desert si mergand ei asa gasesc lampa lui Alladin. O freaca ei acolo si iese duhu' lampii si zice ca le indeplineste la fiecare o dorinta .Primu sa fiu alb al doilea sa fiu alb, si tot asa pana la al 99-lea al 100-lea sta se gandeste si zice sa fie toti negri.

Un rus si un american se pierd in munti Alpi. Cand credeau ca vor muri, apare un saintbernard cu un butoias de git Americanul: Uite prietenul omului! Rusul (frecandu-se la ochi): da si a adus cu el si un ciine!!!

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: - Aveti ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mine!

"Doua blonde: - Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! . Cealalta, foarte curioasa: - Si au fost grele intrebarile?"

Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse: - As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace. - Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort. - Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta. - Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit !

Moare un programist. Dumnezeu decide sa il trimita in Iad. Peste vro 2 saptamini vine Dracul la Dumnezeu si ii zice: -Doamne fa te rog ceva, i-al pe programistul asta de la mine din Iad. Te rooooog. Dumnezeu: -Da ce s-a intimplat? Dracul: Da iaka, in 2 saptamini mi-a ucis tatzi dracusorii si acum umbla prin tot iadul si cauta intrarea la Levelul 2

Vine sotul acasa si intreaba: sotie ce facem intai? mancam sau facem dragoste? la care sotia raspunde:Fa ce vrei.....si pe urma vom manca

Voronin cu Filat in avion...Filat spune: "Arunc 200 de lei si fac un fericit". Voronin zice:"Eu arunc 10 de o suta si fac zece fericiti". Pilotul asculta si zice suspinid la copilot: "Ei nu stiu ca daca arunc 2 P....i din avion fac 4 milioane de moldoveni fericiti".

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8297 +0,05
EUR 19,1571 +0,09
RUB 0,2230 0
RON 3,8643 +0,01
UAH 0,4828 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 dimineata

rîdem mai departe