Creaţi pagina de start

29 mai 2023, luni

07:26

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Vine acasa copilul lui Bin Laden suparat. Taica‘su il intreaba: -Ce-ai patit,ma? -Am luat4la geografie. -Si ce te-a intrebat? -Care e cea mai inalta cladire din New York si am spus Empire State Building… -Ei,las‘ca rezolva tata…

Ursu‘ la farmacie… Dati-mi va rog 50 de prezervative… Doi iepurasi care erau la coada dupa urs: hi-hi-hi… Ursu se intoarce si-i priveste incruntat si-i zice farmacistei: 52 de fapt…

Sotul si sotia pleaca in vacanta la Ierusalim si avand un accident, sotia moare. Ghidul, amabil, ii explica sotului: - Va costa 5.000 de dolari sa o trimiteti acasa, dar o puteti inmormanta aici pentru doar 150 de dolari. Este mult mai ieftin. - Totusi o sa aleg prima varianta, raspunde sotul. Aici a murit un om, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc!

Profesoara vorbi mult despre scopul vietii si rolul omului in societate. Apoi intreba: - Copii, ce ati dori sa auziti in timpul inmormantarii voastre? Vasile: - As dori ca oamenii sa spuna ca am fost un medic extraordinar, ca am salvat viata multor oameni… Maria: - Dar eu as dori ca toti sa spuna ca am fost o sotie buna, o mama si o bunica, sa ma iubeasca toti. - Dar tu, Ioane, ce ai dori sa auzi? - „Priviti! Se misca, se misca!!!“

Alinuta si mama ei: -Mami mai avem pana in America? -Taci si inoata.

Voronin dă un interviu unui ziarist din UE: “- Am înţeles că în această iarnă i-aţi ţinut în frig pe locuitorii din Chişinău? - Da, dar nu a murit nimeni din asta. - Am auzit ca mâncarea este extrem de scumpă la Chişinău? - Da, dar nu a murit nimeni de foame. - Domnule preşedinte, am o propunere: de ce nu încercaţi cu cianură?”

vinde un gruzin peste la piata linga un moldovean care vindea brinza de oaie.au stat toata ziua fara a scoate o vorba,moldoveanul pentru ca nu vorbea rusa si gruzinu de aceea ca vorbea rusa dar cam stilcit. la un moment dat sa saturat gruzinu de liniste si hai sa inceapa vorba cu moldoveanu: Moldovan, kak brinza? moldoveanu se uita la el si ii zice: sa ma kak si eu pe pestele tau.

Gasesc maimuta si sopirla niste iarba „vesela“.Se suie in copac si incep sa fumeze.Au fumat,s-au ris,iarasi au fumat,iarasi s-au ris si sopirla zice ca ii sete,se duce la iaz sa beie apa…. Maimuta ii spune sa nu beie multa apa… Ajunge la iaz si se intilneste cu crocodilul,sef de politie -Sopirla,da si te hlizesti ,fa?Esti nebuna??? -Nu,eu am fumat cu maimuta iarba „vesela“…daca vrei si tu sa te rizi,du-te la copacul cela… Se duce crocodilul la copacul dat,si se gindeste cum sa se urce. Maimuta se uita in jos si spune: -Fa sopirla,ti-am spus sa nu bei atita apa,acum cum ai sa te sui???

Vine un moldovean din Europa acasa si zice: -Fa,nevasta,tresi in dormitor! -Da di si??!? intreaba nevasta. -Nu mai pune fa intrebari si tresi in camera! -Ghine. In dormintor: -Fa,nevasta,tresi in pat! -Da di si??!? intreaba speriata nevasta. -Nu ma intreba si baga-te in pat! In pat: -Nevasta,tragi plapuma! -Da di si??! -Uite fa cum stralusesti ceasul neu flosforescent in intuneric!!!

Ion cu Maria se casatoresc…vine nopate nuntii. Maria se baga in pat, insa ION nimic. Trece o zi, trec doua….trece o saptamana la care Maria catre Ion: -Bai Ioane…sa stii ca am si eu o gaura!! ION: -Astup-o repede ca pe acolo vine frigu!!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8297 +0,05
EUR 19,1571 +0,09
RUB 0,2230 0
RON 3,8643 +0,01
UAH 0,4828 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

Doctorul către proaspătul amputat: - Domnule am pentru dumneavoastră o ştire bună şi una rea. - Ca

rîdem mai departe