Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

06:40

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

- Care este diferenta dintre un optimist si un pesimist? - Diferenta este ca optimistul invată limba engleză iar pesimistul rusa.

La Radio Erevan, un ascultător intreabă: - Poti sa te descurci cu sexul slab ? Radio Erevan răspunde: - Da, dar e de preferat sa fie tare.

Adrian Nastase intreabă Radio Erevan: Un bărbat poate sa aibă mai mult de 2 ouă? Răspuns: In mod normal nu, dar dacă totusi te apleci in fată si numeri exact 4 atunci să stii ca opozitia a venit puternic din urmă!

Cum e sa fii insurat, Mitica? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada… - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie!

O blondă într-un bar vrea să facă cinste: - O Skol la toată lumea!

Doi îndrăgostiti, pe o bancă, în parc: - Iubitule, când o să ne căsătorim, o să avem 2 copii, un băiat şi o fată. - Dar de unde stii? - Amândoi sunt la mama, la tară!

Doi cowboy în Vestul Sălbatic: - Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic! - Eu am gagică…

Barbatii sunt precum pantofii, unul singur nu e de ajuns... decat pentru cenusarese...

- Cum se numeste un barbat destept in Caracal? - Turist.

- De cati barbati este nevoie pentru a deschide o cutie de bere? - De nici unul, berea ar trebui sa fie deschisa atunci cand proasta vine cu ea...

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 -0,03
EUR 20,0263 +0,01
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

Se duc 2 arabi sa-si ia cetatenia romana!!

rîdem mai departe