Creaţi pagina de start

29 mai 2023, luni

09:45

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un arab scutura un covor de la etajul 4. Un trecator il intreaba: "Ce are, nu porneste?"

In discoteca un tip merge la o gagica shi o intreaba: Dansezi? Tipa raspunde: Stai sa o intreb pe mama. Tipul: Intreab-o shi daca te fu*i, sa nu faci 2 drumuri!

- Mai sunt canibali in Africa? - Nu, pe ultimul l-au mancat ieri!

Intrebare: - Care este diferenta dintre un programator amator si unul profesionist? Raspuns: - Cel amator crede ca un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede ca un kilometru are 1024 de metri!

Seful intra in birou: - V-am spus de atatea ori: in timpul lucrului nu se fumeaza! Unul din lucratori, uitandu-se la sef: - Dar cine lucreaza?

Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? - E un ochi artificial. - Si din ce e facut ochiul artificial? - Din sticla, domnule ofiţer. - Da, logic, trebuie sa si vezi prin el!

Interviu la o televiziune in America: - Dna Smith, ai o familie fericita? - Da. Am 4 baieti si un sot minunat. - Unde sunt ei acum? - Primul, John, este in Irak, al doilea, Mike, este in Afghanistan, al treilea, Bill, este in Kosovo. Si cel mai mare, Peter se pregateste sa lupte in Iran. - Si unde este sotul tau? - Calatoreste prin lume pentru a convinge oamenii sa-i opreasca pe rusi sa invadeze alte tari.

Doi tipi sună la usa unei batrâne. - Cine e acolo? intreabă baba. - Suntem de la primărie, doamnă, am venit sa vă schimbăm pragurile de jos de la usi. - Sa le schimbati? Păi cu ce? - Cu borduri, fireste…

La teatrul de păpusi, pe scenă, intră păpusarul cu o papusă-rătuscă pe mână. Rătusca deschide gura: - Si acum am să vă spun un banc cu politisti! Din sală se ridică un politist: - Ajunge! M-am săturat! Mereu se face misto de noi, politistii! Păpusarul, rosind la fată, isi cere scuze. Politistul: - Eu n-am treabă cu dumneata, pari om serios, eu cu nenorocita aia de ratuscă vorbesc!

Mica publicitate: "Cuplu de homo cautăm cuplu hetero ca să-i regulăm femeia."

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8297 +0,05
EUR 19,1571 +0,09
RUB 0,2230 0
RON 3,8643 +0,01
UAH 0,4828 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

Proaspătă posesoare a permisului de conducere, soţia e la volan, cu soţul alături, pe post de observ

rîdem mai departe