Creaţi pagina de start

29 mai 2023, luni

08:50

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

- Care este diferenta dintre un optimist si un pesimist? - Diferenta este ca optimistul invată limba engleză iar pesimistul rusa.

La Radio Erevan, un ascultător intreabă: - Poti sa te descurci cu sexul slab ? Radio Erevan răspunde: - Da, dar e de preferat sa fie tare.

Adrian Nastase intreabă Radio Erevan: Un bărbat poate sa aibă mai mult de 2 ouă? Răspuns: In mod normal nu, dar dacă totusi te apleci in fată si numeri exact 4 atunci să stii ca opozitia a venit puternic din urmă!

Cum e sa fii insurat, Mitica? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada… - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie!

O blondă într-un bar vrea să facă cinste: - O Skol la toată lumea!

Doi îndrăgostiti, pe o bancă, în parc: - Iubitule, când o să ne căsătorim, o să avem 2 copii, un băiat şi o fată. - Dar de unde stii? - Amândoi sunt la mama, la tară!

Doi cowboy în Vestul Sălbatic: - Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic! - Eu am gagică…

Barbatii sunt precum pantofii, unul singur nu e de ajuns... decat pentru cenusarese...

- Cum se numeste un barbat destept in Caracal? - Turist.

- De cati barbati este nevoie pentru a deschide o cutie de bere? - De nici unul, berea ar trebui sa fie deschisa atunci cand proasta vine cu ea...

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8297 +0,05
EUR 19,1571 +0,09
RUB 0,2230 0
RON 3,8643 +0,01
UAH 0,4828 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

- Hai, spune-mi, nu mă fierbe: ai obţinut permisul de conducere?

rîdem mai departe