Creaţi pagina de start

01 iunie 2023, joi

05:51

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Ştiţi care este culmea contabilităţii? Sa-ţi iasă!

Un proaspăt absolvent de Contabilitate se prezintă la un interviu: - As dori sa mă angajez, nu am experienţă dar învăţ repede şi sunt creativ! Patronul se gîndeşte şi spune: ei bine iţi dau o şansă. Avem un debitor, dacă obţii de la el suma pe care ne-o datorează, te angajam! A doua zi tînărul pretendent se întoarce victorios cu întreaga suma. - Fenomenal! Cum ai reuşit? - I-am spus ca dacă nu ne plăteşte, mă duc la ceilalţi creditori şi le spun că ne-a plătit!

În sala de operaţie vine medicul şi îi spune pacientului: - Aveţi noroc, avem două inimi disponibile pentru transplantul Dvs: una a fost a unui profesor de istorie, alta a unui inspector contabil. Pe care o doriţi? - Hmm... cred ca o vreau pe cea a contabilului. Sunt sigur ca nu prea a fost folosita!

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: - Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri?

Doua blonde stateau de vorba. - Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!...

I: Ce spune un neuron cand intra in capul unei blonde? R: "Space. The final frontier!"

O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Pentru ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va vind arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta.

Cum a comandat Ştefan cel Mare atacul în bătălia de la Vaslui? - Asupra vraşmaşului din vâlşeaua şea micî, oasti: Paliţi!

Ştiti de ce Moldovei i se mai spune Computerland? Pentru că de fiecare dată când se intilnesc doi moldoveni,unul dintre ei îi spune celuilalt:-Ai biem şeva!

В магазине: - Послушайте, ваше средство от моли никуда не годится. Моль жрет его с удовольствием! - Тогда все в порядке. Пока она его ест, ей не до одежды.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 -0,03
EUR 19,0946 -0,01
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 -0,01
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

- Fetelor, mi-am inselat sotul...

rîdem mai departe