Creaţi pagina de start

25 martie 2023, sâmbătă

22:59

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Minuni exista: vamesul Petrescu, pur si simplu inchizand ochii, a castigat 25 mii de euro!

La un an dupa ce s-a casatorit, el intra in dormitor tinand in mana doua pastile de nurofen si un pahar de apa. - Ce faci cu pastilele alea, intreaba sotia. - Sunt pentru durerea ta de cap. - Dar nu ma doare capul! - Ha-ha, te-am prins...

- Tata, pot sa fac si eu bungee jumping? - Nu, viata ta a inceput cu o guma rupta si nu ar trebui sa se termine tot asa!

Eram afara cand seful si-a parcat BMW-ul nou nout. - E tare de tot masina asta, sefu'! - Ei, bine, mi-a spus in timp ce o admiram, daca o sa faci eforturi, o sa muncesti din greu si o sa stai peste program... la anu' o sa am una si mai tare.

Cu adanca durere în suflet anunţăm dispariţia, dintre noi, a celui ce a fost şi nu mai e... Doru D. Muncă!

Cum sa angajati omul potrivit la locul potrivit: Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra. Sunt trimisi 2 - 3 candidati in camera si se inchide usa. Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia. - Daca au numarat caramizile - Sunt buni la departamentul Contabilitate. - Daca le renumara - La Audit. - Daca au facut un haos total - caramizi peste tot - inginerie. - Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie - Planificare - Daca arunca unul in altul cu caramizi - operatii. - Daca dorm - Receptie. - Daca au spart caramizile in bucati - Tehnologia informatiei. - Daca stau de pomana - Resurse umane - Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida nu a fost mutata din loc - Vanzari - Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva - Marketing. - Daca se uita pe fereastra - Planificare strategica - Si ultimii, dar nu cei din urma: Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse - Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.

Incerca domnisoara sa trezeasca pe domnul, dar degeaba. Si un mic banc: Vovka la scoala, este intrebat de profesoara lui: -Care este cel mai usor lucru de ridicat? Vovka raspunde: -Pu*a, pentru ca o ridici cu puterea mintii. Dupa care profesoara il intreaba: -Dar cel mai greu lucru de ridicat? Vovka raspunde: -Tot pu*a pentru ca daca nu o ridici cu puterea gandului, nu merge nici cu macaraua.

Profesorul de matematica Grigore Moisil, la o ora de matematica. Dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice: - Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in c…, ca asta nu-i cap!.

Un mut ii spune surdului ca orbul a vazut un paralizat fugind!!!!

Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde: - N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,5870 0
EUR 20,2151 0
RUB 0,2441 0
RON 4,1079 0
UAH 0,5033 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

Îţi place să fi mîngîiat? Să fi atins şi să fi pipăit? Şi să fi încins ?

rîdem mai departe