Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

13:41

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Doi mosnegi se intilnesc: - Ce mai faci, Vasile? - Uite, am fost la femei. - Si cum a fost? - Mai curat decit la barbati.

Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul o priveste si spune: “Mai sus!” si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: “Mai sus!” si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: “Domnisoara, ginecologul e mai sus!

Cum se scapa de boala vacii nebune? Prin divort.

Un roman la Chisinau se apropie de un localnic — Nu va suparati caut magazinul «Lumea copiilor»! Moldovanul: — Nu ma supar cautati mai departe.

Doua blonde stau de vorba: — Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! Cealalta, foarte curioasa: — Si au fost grele intrebarile?

In fata gradinitei se plimba de vreo 10 minute un barbat. Educatoarea: Asteptati un copil? Nu doamna, asa sunt eu, gras…

Pacientul pe masa de operatie: -Doctore, cate sanse am sa scap cu viata? -Nu te ingrijora, am facut acest tip de operatie de 100 de ori! -Aa! Atunci m-am linistit! -Da, odata si odata trebuie sa-mi reuseasca!

3 intrebari acelasi raspuns: De ce ramane femeia gravida? De ce ramane ursu fara coada? De ce se arde painea? Raspuns: N-o scoti la timp.

- De ce in Romania nu se face sex in institutiile publice ? - Pentru ca toti angajatii sunt rude.

Soţia îşi ceartă soţul: - Nenorocitule, ai chef de ceartă, a?! Toată săptămâna ţi-a plăcut supa şi azi nu îţi mai place, a?!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

Discuţie între un şofer oprit în trafic şi un poliţist: - Am voie să-i spun unui ofiţer de poliţie

rîdem mai departe