Creaţi pagina de start

29 mai 2023, luni

08:32

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

-De ce bei, Costica? -Am trei baieti, si toti sunt la armata! Dar tu, de ce bei? -Eu am trei fete, si toata armata-i la mine!

Stire de ultima ora: situatia financiara este atit de grava in acest moment incat femeile sunt nevoite sa se marite din dragoste !

-Un angajat intarzie la serviciu, seful sau nervos tipa la el: -Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde: -De ce? Ce s-a intamplat la 8:30?

Exista 3 lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia. Asadar, faceti sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni.

Romanii la olimpiada. In prima zi au luat o medalie. A doua zi au mai luat una. A treia zi i-au prins.

M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma. Ce crezi ca am? Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil!

La un proces legat de evaziunea fiscala dintr-o companie, judecatorul intreaba: - Inculpat, recunoasteti ca dvs. ati incercat sa scapati de plata impozitelor si taxelor prin metoda descrisa mai devreme de comisarul Garzii Financiare? - Sincer, nu, dar si metoda descrisa de dumnealui merita atentie...

- Iar te-ai imbatat, Mitica? Ce-o sa spuna nevasta-ta cand o sa ajungi acasa? - Ce-o sa spuna ea, stiu, ca-i cunosc repertoriul... Intrebarea e ce-o sa-i spun eu?

Noaptea, la o sectie de politie, suna telefonul: - Aici baru' Casablanca , veniti repede ca se bat homosexualii cu lesbienele! La care ofiteru' de serviciu raspunde: - Sper sa câstige ai nostri.

Creangă nu mai scria “Caprele Irinucăi” sau “La cireşe”. Păţaniile astea din copilăria lui nu ar mai fi avut loc pentru că ar fi cules cireşe şi ar fi “manevrat”capre în Farmville. Viaţa lui Eminescu ar fi fost cu totul alta pentru că nu ar mai fi avut nicio legătură cu Veronica Micle. Ar fi văzut pe profilul ei de Facebook că e “in a relationship” şi nu s-ar mai fi combinat cu ea. Maxim i-ar fi dat like la vreo 2 poze. Al Capone ar fi fost un ilustru necunoscut pentru că nu ar mai fi existat războaie între clanuri mafiote, totul s-ar fi decis în “Mafia Wars”. Hitler, în goana sa pentru exterminarea evreilor, a omorât şi foarte mulţi oameni nevinovaţi. Dacă ar fi existat Facebook-ul nu ar mai fi dat greş pentru că îi selecta doar pe cei care aveau “evreu” la “religious views”. “Scrisoarea a III-a” nu ar mai fi început cu “-Iată vine-un sol de pace..” . Dacă ar fi existat Facebook , Mircea îi dădea lui Baiazid un mesaj, nu ar mai fi trimis soli. Decebal ar fi murit mai repede pentru că nu ar mai fi reuşit să stea atât de mult ascuns în munţi. Traian l-ar fi găsit cu uşurinţă uitându-se la status-ul lui de pe Facebook…gen: ”vânătoare cu arcul @ Retezat” “Mioriţa” nu ar mai fi existat pentru că baciul moldovean ar fi intrat la bănuieli când vedea că “baciul ungurean and baciul vrâncean are now friends”. Şi mai mult ar fi sesizat complotul văzând că aceştia doi ar fi dat like, plini de invidie la numărul de oi pe care el le avea în Farmville. Cezar ar mai fi avut o şansă dacă medita puţin la faptul că Brutus i-ar fi dat “unlike”. Chiar dacă turcii erau “câtă frunză, câtă iarbă”, oamenii lui Mihai Viteazu ar fi fost mai mulţi. Oştenii nu ar mai fi fost chemaţi cu buciumul la luptă ci ar fi primit absolut toţi, în timp util, următorul mesaj: ”Mihai Viteazul invited you to join Călugăreni fight” “Tripla Alianţă” s-ar fi format mult mai simpu, prin “send friend request”.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8297 +0,05
EUR 19,1571 +0,09
RUB 0,2230 0
RON 3,8643 +0,01
UAH 0,4828 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

Dimineaţa, tatăl le spune băieţilor: - Azi noapte, nu ştiu care bulangiu, ne-a furat vaca Băiatul

rîdem mai departe