Creaţi pagina de start

30 noiembrie 2023, joi

11:19

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Iliescu şi Năstase se plimbă pe stradă. Deodată apare un ţigan şi smulge diplomatul din mîna premierului şi o şterge cu acesta. Năstase se repede să îşi scoată pistolul din buzunar să tragă dupa el, cînd Iliescu, calm, îl opreşte. - Lasă, Adriane, şi noi am început cumva!

Contradicţiile comunismului: Cu toate că în comunism se munceşte ineficient, totuşi treaba merge foarte bine. Cu toate că treaba merge foarte bine, totuşi în magazine nu găseşti nimic. Cu toate că în magazine nu găseşti nimic, totuşi omul are acasă tot ce vrea. Cu toate că omul are acasă tot ce vrea, totuşi el este nemulţumit. Cu toate că omul este nemulţumit, totuşi el aplaudă.

O ţigancă se duce la teatru. La întoarcere, ţiganul o întreabă: - Cum a fost, fă, la teatru? - Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele în mînă, asa că l-am scos şi eu. La uşă, unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. La un moment dat, ăla de stătea lîngă mine, mi-a bagat mîna în p***ă. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. - Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost? - Mult mai mare decît a ta!

Doi moldoveni: - Măi Ioane, cum te aperi tu împotriva SIDA? - Cu prezervativ, îl port tot timpul. - Şi nu-l dai jos niciodată? - Ba da, cînd mă duc la toaletă şi cînd fac sex!

Deviza moldoveanului: "Viaţa-i scurtă. Dacă tot n-o putem lungi, hai să o facem lată!"

Diferenţele între birou şi puşcărie: 1. La puşcărie stai mai tot timpul într-o cameră 8x10. La birou stai mai tot timpul într-o cameră 6x8. 2. La puşcărie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai şi plăteşti. 3. La puşcărie ai timp să meditezi la viaţa ta. La birou nu ai timp cînd lucrezi de chestii atît de profunde. 4. La puşcărie un gardian deschide şi inchide uşile după tine. La birou trebuie să fii atent cu cheile cînd vii şi pleci. 5. La puşcărie poţi să te uiţi la televizor. La birou te-ai ars dacă te prinde şeful făcînd asta. 6. La puşcărie îţi acordă vizite pentru familie şi prieteni. La birou nu apuci să suni familia şi prietenii. 7. La puşcărie întreţinerea o plăteşte statul şi nu trebuie să lucrezi. La birou, după ce munceşti, din banii pe care ţi-i dau deduci toate taxele şi ce mai rămîne?...

Un copil isi intreaba parintele: - taticule ce-i aia POLITIca? taica-su ii explica: - eu aduc banii in casa: sunt Finantele maica-ta scoate banii din casa, ea este GUvernul bunicul are grija ca totul sa fie bine: el e SINdicatul. Servitoarea e CLASA MUNCITOARE, si toti au grija sa-ti fie tie bine, tu fiind Poporul, iar fratiorul tau care e in scutece Viitorul. Copilul nu prea pricepu dar ramase cugetand la asta.In timpul noptii fratiorul cel mic facu nevoile in scutec. se duce sa cheme parintii dar . maica-sa dormea dusa,servitoarea il calarea pe taica-su, bunicul ii urmarea, toata lumea era ocupata. dimineata taica-su il intreaba daca a inteles ce este politica: DA`zice copilul. Finantele f... clasa muncitoare,Sindicatul ii urmareste, Guvernul doarme,nimeni nu ia in seama Poporul, iar Viitorul e in rahat pana la gat

Sotul: - Mai femeie, administratorul blocului se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din bloc, cu exceptia uneia ... Sotia: - O fi aia grasa si batrina de la parter.

Medicul dupa consultatie: - Doamna X, am o veste buna. - Domnisoara! - Domnisoara X, am o veste proasta.

Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8435 -0,01
EUR 19,5992 +0,05
RUB 0,2009 0
RON 3,9421 +0,01
UAH 0,4906 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

Un politist vede un automat, se apropie de el si baga o fisa.

rîdem mai departe