Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:40

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii: - Tata eu divortez! - Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat? - Nu conteaza eu divortez! - Mai fiule, mie poti sa-mi spui, sunt tatal tau, care e problema? - Tata, sotia mea este virgina! Dupa un timp de gandire spune tatal: - Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua!

Diacov: „Vorbim limba romana, dar fiecare are dreptul la propria opinia vizavi de cum se numeşte.” Bun. Vorbim limba romana , dar in opinia mea aceasta se numeşte mandarina. Voi ce opinie aveţi despre limba pe care o vorbim?

Un oltean călătoreşte cu trenul împreună cu un negru. După un timp, olteanul zice: - Bre, da' eşti negru! - Da, zice negrul. Iarăşi tăcere. După un timp, olteanul zice: - Bre, da' de unde eşti? - Din Camerun. - Camerunu' ăsta-i departe? - Departe. Tăcere. - Auzi, bre, da' al cui din Camerun eşti?

Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori: - Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara? - Mamico, daca nu te doare prea tare pasarica as dori un calut de lemn.

Zece negri mergeau de cateva zile prin desert.Erau obositi si insetati, cand, unul dintre ei gaseste o sticla.Imediat ii scoate dopul iar din sticla iese un duh care le spune: -Pentru ca m-ati eliberat o sa va indeplinesc la fiecare dintre voi cate 2 dorinte. Se aseaza toti in sir indian si incep cu dorintele.Primul:vreau un butoi cu apa si vreau sa ma faci alb, al doi-lea:vreau un butoi cu apa si vreau sa ma faci alb, al trei-lea:vreau un butoi cu apa si vreau sa ma faci alb...si tot asa pana la ultimul negru.Ultimul negru se prapadea de ras. Ajunge duhul la el si il intreaba:-Tu de ce razi?Care iti sunt dorintele? -Eu vreau un butoi cu apa si vreau sa-i faci pe toti la loc .....negri!!

Hitler se duce la astrolog … si il intreaba in ce zi va muri. Aastrologul se uita in horoscop, consulta harta astrala si ii spune: - Vei muri intr-o zi de sarbatoare evreiasca! - Cum asa? - Pai in orice zi ai muri, va fi o sarbatoare evreiasca.

Trei prieteni se laudă cu nevestele lor. Primul: – Eu am o nevastă, ca un fluture! Al doilea: – Nevastă-mea e ca o căprioară! Al treilea stă şi se gândeşte, se gandeste si după 2 minute zice: – Păi… nici a mea nu prea seamănă a om!

La grădina zoologică ghidul explică despre elefant: - Elefantul este animalul cel mai mare care există pe uscat… Doamnă, nu vă apropiaţi de coada elefantului! Elefantul mănâncă opt duzini de banane, şase tone de fân şi patru tone de diverse alte fructe… Doamnă, doamnă, vă rog nu staţi în spatele elefantului! Doamnă, doamnă… Eh, la naiba… George, adă lopata şi dezgroap-o!

Ştiaţi că porcii au orgasm 30 de minute?

Un poştaş se duce la o casă, strigă şi strigă şi nu răspunde nimeni. Se uită pe geam o vede pe femeie cu un deget în păsărică şi unul pe covor. Bărbatul cu un deget în cur şi unul în acvariul cu peşti Şocat, se duce la vecinul următor, şi îi zice ce a văzut Vecinul: -Domne sunt surdomuţi. I-aţi prins când se certau? Poştaşul: -Păi şi ce ziceau? Vecinul: -Ea îi zicea: du-te în pi*** mătii şi spală covorul, iar el îi zicea: Mă pupi în cur, mă duc la peşte!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Scorpion
Balanta Sagetator Scorpion

Ai grija sa nu cheltuiesti sau sa iti permiti prea multe in aceasta perioada; realitatea trebuie sa se potriveasca cu venitul tau. Niste planificari financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi.Este o perioada in care ai incredere in tine, potrivita pentru a termina proiecte importante. Obtii mult mai multe beneficii decat de obicei de pe urma muncii tale si poti sa duci multe lucruri la bun sfarsit.

toate constelaţii

Anecdote

Doi cowboy în Vestul Sălbatic: - Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic! - Eu am gagică…

rîdem mai departe