Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

16:30

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Culmile fotbalului:1Sa dai gol si in reluare sa fie bara. 2Inainte de meci sa scrie pe gazon "Nu calcati iarba!". Culmea gometriei: Sa asezi un om in coltul camerei rotunde. Culmea cutremurului:Sa urci cu liftul si sa cobori cu apartamentul.

Un domn merge la farmacie si intreaba: -Aveti droguri? -Nu. A doua zi: -Aveti droguri? -Nu. A treia zi: -Aveti droguri? -Nu. Farmacista se gandi ca in urmatoarea zi sa ii dea droguri sa nu mai vina in farmacia iei in fiecare zi. A patra zi: -Aveti droguri? -Da. -FBI !!!

-Cu ce seamana o jumatate de portocala? -Cu cealalta jumatate.

-Stiu un banc sec si tare. -Care? -Piatra.

Un iepuras se duce la o cofetarie : prima zi: vanzatoarea:ce doriti iepurasul:aveti tolt cu multa multa flisc? vanzatoarea:nu nu avem a doua zi: iepurasul:doamna aveti tolt cu multa multa flisca? vanzatoarea:nu nu avem a treia zi: iepurasul :doamna aveti tolt cu multa multa flisca ? vanzatoarea:nu nu avem,iepurasul a plecat iar vamzatoarea face comanda de tort cu multa multa frisca a patra zi: iepurasul:doamna aveti tolt cu multa multa flisca? vanzatoarea:da avem iepurasul:yiu ce gleteos:))

-Era un copil care la scoala îi zicea criminal, intro zi îi spune lui tata lui tata la scoala îmi spune criminal. -De ce fiule de ce? -Iar copilul inca un cuvânt si te omor

Un politist trece printr-un sat si da peste ceva negru. Vede un pastor si intreaba: -aveti capre negre? -nu. -dar oi negre? -nu -dar vaci negre? -nu -inseamna ca am lovit un popã

un preot mergea pe bicicleta si un politist il opreste. Ia zii parinte ai frane? Am frane Lumini ai? Am Atunci nu pot sa-ti dau amenda zice politistul Si unde mergi parinte? Merg cu Dumnezeu inainte zice preotul STOP! Amenda.Nu aveti voie doi pe bicicleta!

Culmea frigiderului: sa se topeasca inghetata in congelator si sa iasa lapte cu ciocolata prin frigider Culmea culmilor:Mutul sa-i spuna surdului ca orbul a vazut paralizatul fugind dupa schiopul care ii rupea parul chelului din fata spatelui.

Un Pittbull mergea pe o strada.....la o usa vede scris CAINE RAU.......Cainele se opri sa vada cine e....Batu la usa:la ea raspunse un caine cat o pisica..... Unde-i mata cu tata-tau?intreba pittbull. In oras.....raspunse catelul... atuci cinei cainele rau aici io is ca nu miam mancat mancarea

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul d

rîdem mai departe