Creaţi pagina de start

21 martie 2023, marţi

07:41

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Culmile fotbalului:1Sa dai gol si in reluare sa fie bara. 2Inainte de meci sa scrie pe gazon "Nu calcati iarba!". Culmea gometriei: Sa asezi un om in coltul camerei rotunde. Culmea cutremurului:Sa urci cu liftul si sa cobori cu apartamentul.

Un domn merge la farmacie si intreaba: -Aveti droguri? -Nu. A doua zi: -Aveti droguri? -Nu. A treia zi: -Aveti droguri? -Nu. Farmacista se gandi ca in urmatoarea zi sa ii dea droguri sa nu mai vina in farmacia iei in fiecare zi. A patra zi: -Aveti droguri? -Da. -FBI !!!

-Cu ce seamana o jumatate de portocala? -Cu cealalta jumatate.

-Stiu un banc sec si tare. -Care? -Piatra.

Un iepuras se duce la o cofetarie : prima zi: vanzatoarea:ce doriti iepurasul:aveti tolt cu multa multa flisc? vanzatoarea:nu nu avem a doua zi: iepurasul:doamna aveti tolt cu multa multa flisca? vanzatoarea:nu nu avem a treia zi: iepurasul :doamna aveti tolt cu multa multa flisca ? vanzatoarea:nu nu avem,iepurasul a plecat iar vamzatoarea face comanda de tort cu multa multa frisca a patra zi: iepurasul:doamna aveti tolt cu multa multa flisca? vanzatoarea:da avem iepurasul:yiu ce gleteos:))

-Era un copil care la scoala îi zicea criminal, intro zi îi spune lui tata lui tata la scoala îmi spune criminal. -De ce fiule de ce? -Iar copilul inca un cuvânt si te omor

Un politist trece printr-un sat si da peste ceva negru. Vede un pastor si intreaba: -aveti capre negre? -nu. -dar oi negre? -nu -dar vaci negre? -nu -inseamna ca am lovit un popã

un preot mergea pe bicicleta si un politist il opreste. Ia zii parinte ai frane? Am frane Lumini ai? Am Atunci nu pot sa-ti dau amenda zice politistul Si unde mergi parinte? Merg cu Dumnezeu inainte zice preotul STOP! Amenda.Nu aveti voie doi pe bicicleta!

Culmea frigiderului: sa se topeasca inghetata in congelator si sa iasa lapte cu ciocolata prin frigider Culmea culmilor:Mutul sa-i spuna surdului ca orbul a vazut paralizatul fugind dupa schiopul care ii rupea parul chelului din fata spatelui.

Un Pittbull mergea pe o strada.....la o usa vede scris CAINE RAU.......Cainele se opri sa vada cine e....Batu la usa:la ea raspunse un caine cat o pisica..... Unde-i mata cu tata-tau?intreba pittbull. In oras.....raspunse catelul... atuci cinei cainele rau aici io is ca nu miam mancat mancarea

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,6508 +0,02
EUR 19,9666 +0,16
RUB 0,2422 0
RON 4,0555 +0,03
UAH 0,5050 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

În cămin, doi tipi se duc la duşuri, dar îşi dau seama că au uitat săpunurile. Aşa că unul din ei se

rîdem mai departe