Creaţi pagina de start

03 iunie 2023, sâmbătă

23:58

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Vinde un gruzin peste la piata linga un moldovean care vindea brinza de oaie. Au stat toata ziua fara a scoate o vorba,moldoveanul pentru ca nu vorbea rusa si gruzinu de aceea ca vorbea rusa dar cam stilcit. la un moment dat sa saturat gruzinu de liniste si hai sa inceapa vorba cu moldoveanu: -Moldovan, kak brinza? moldoveanu se uita la el si ii zice: -Sa ma kak si eu pe pestele tau.

Basescu in fata natiunii dupa alegeri : - Sa traiti bine ! A doua saptamana : -Sa traiti ! A treia saptamana : -Mai traiti ? Citeste mai mult pe: http://bancuri.acasa.ro/Bancuri-Celebritati/Basescu-21583.html#ixzz240Zz1a2m

- Cum păstraţi armonia conjugală ? - Prin reciprocitate : Când soţia e nervoasă, eu tac. Şi invers : eu tac când soţia e nervoasă !

Un evreu se afla pe patul de moarte si-i spune singurului sau fiu: - Isaac, mai am putin si mor si vreau sa stii ca cele 7 vile, 3 blocuri, 30 de taxiuri, fabrica de imbracaminte, cele 2 ferme, 8 magazine, bijuteriile, titlurile bancare, valorile, sculpturile… - Da, tata, mi le lasi? - Ti le vand ieftin, foarte ieftin!

Un tip merge la Banca sa caute de lucru. Cel care ii ia interviul il intreaba: - “Ai facut armata ?”! - “Da, raspunde omul. Am fost in Afganistan timp de 2 ani”. - “Bun, asta iti va aduce niste puncte suplimentare”, zice angajatorul. - “Ai fost ranit sau ceva de genul asta ?” - “Da, zice omul, o grenada a cazut langa mine si mi-a smuls testiculele” - “Foarte bine, zice angajatorul. Esti angajat. Vino maine dimineata pe la 10″. Omul intreaba surprins: - “Dar daca programul este de la 8 la 16, de ce trebuie sa vin eu de la 10 ?” - “Pai, zice angajatorul, asta e o slujba la Banca, primele doua ore stam degeaba si ne scarpinam la c**ie. N-are rost sa vii si tu pentru asta…

vinde un gruzin peste la piata linga un moldovean care vindea brinza de oaie.au stat toata ziua fara a scoate o vorba,moldoveanul pentru ca nu vorbea rusa si gruzinu de aceea ca vorbea rusa dar cam stilcit. la un moment dat sa saturat gruzinu de liniste si hai sa inceapa vorba cu moldoveanu: Moldovan, kak brinza? moldoveanu se uita la el si ii zice: sa ma kak si eu pe pestele tau.

Se scoala leul dupa betie, si se duce la plimbare… Vede vulpea,si o intreaba: -Fa,jita galbena si esti…Sine-i boss in jungla??? -Sa traiesti maria-ta,tu esti imparatul nostru…-raspunde vulpea plina de frica… Leul ferecit se duce mai departe si intilneste lupul. -Bai,animala sura si esti…Sine-i boss in jungla??? -Sa traiesti maria-ta,tu esti imparatul nostru…-raspunde lupul plin de frica…. Leul ferecit se duce mai departe si vede elefantul. -Bai umflatura nenormala si esti…Sine-i boss in jungla??? Elefantul nu spune nimic ,il apuca cu tromba de git ,il trinteste 3 ori de pamint,il azvirle in niste tufari,si pleaca… Leul se scoala,se scutura si zice:-Mare prost ii elefantul ista,nu stie sine-i boss si deodata la bataie…

Gasesc maimuta si sopirla niste iarba „vesela“.Se suie in copac si incep sa fumeze.Au fumat,s-au ris,iarasi au fumat,iarasi s-au ris si sopirla zice ca ii sete,se duce la iaz sa beie apa…. Maimuta ii spune sa nu beie multa apa… Ajunge la iaz si se intilneste cu crocodilul( uciastkovii),sef de politie -Sopirla,da si te hlizesti ,fa?Esti nebuna??? -Nu,eu am fumat cu maimuta iarba „vesela“…daca vrei si tu sa te rizi,du-te la copacul cela… Se duce crocodilul la copacul dat,si se gindeste cum sa se urce. Maimuta se uita in jos si spune: -Fa sopirla,ti-am spus sa nu bei atita apa,acum cum ai sa te sui???

Cind eram student era un fanat in fizica si NET si imi spune el odata ca daca parintii sai cumpere comp ultima jeneratie -lui nisi podruga nui trebue… si de atunci nu mai vreu sal vad in ochi … Eu as da pe o girl next door ( sau pe oricare uneori ) si compu si masina lui tata si cota lui bunelu …

Vine un strain la o biblioteca di Chisinau si zice : Am nevoie de cartea “Oameni destepti ai Moldovei” La care bibliotecara zice : - Ma scuzati dar sf-urile e la al doilea etaj.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 0
EUR 19,0946 0
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 0
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

- Mai sunt canibali in Africa? - Nu, pe ultimul l-au mancat ieri!

rîdem mai departe