Creaţi pagina de start

28 mai 2023, duminică

04:05

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un balbait vine la doctor. - Va balbaiti intotdeauna asa ? - N-nu, ddocc-ctore, dd-doarr c-cand v-vor-besc.

- Domnule doctor, va rog sa ma ajutati in legatura cu sotul meu... - Dar ce anume il supara ? - Nu-l supara nimic deosebit, dar ii plac ciorapii de dama... - Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit... sint multi carora le plac... - Da, dar lui ii plac ciorapii de dama... - V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic... Si mie imi plac... - Simpli sau cu mustar ?

Un barbat se duce la medic si ii spune: - Domnule doctor vreau sa ma castrati ! - Ma omule ,esti sigur ? Vad ca esti tanar si puternic... - Sigur domnule. - Bine, semneaza aici...asa si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult. Dupa operatie,doctorul vine la pacient si-l intreaba: - Spune-mi si mie de ce ai facut-o ? - Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ... - Da ma dar asta e circumcizie. - Pai eu cum am zis...

O blondă se duce să-şi cumpere papagal. - Dacă ridicaţi piciorul stâng al papagalului, aceasta va vorbi în engleză, zice vânzătorul. - Dar dacă îi ridic piciorul drept? întreabă blonda. - Atunci, va vorbi în franceză, răspunde vânzătorul. - Dar dacă îi ridic amândouă picioarele? întreabă blonda. - Atunci o să cad, proasto! ţipă papagalul.

Un Romin suna la linia ferbinte porno..acolo ii raspunde o tipa cu un glas fermecator: Tipa:-as face orice pentru tine Rominul:- serios??? Tipa:- da serios,as face orice pentru tine Rominul:-atunci suna-ma tu k nu am credit

doi romini merg pe strada sh trec pe linga un bar,unul din ei ii zice celuilalt: --bei o bere??? la care celalalt zice --beu --atunci dute sh bea k eu te astept afara:-D

Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarulunei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede canu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune: – Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. – Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zicesoferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduciinapoi.

Mama Alinutei: -Alinutza, nu te mai invarti in jurul mesei ca-ti bat shi cealalta mana in cuie!

TATA: Alinuta iti plac ochii mamei? ALINUTA: Da tata ! TATA: Iai

Un scotian isi cheama fiul: - Du-te la vecinul de sus si cere-i ciocanul! Dupa cinci minute se intoarce fiul fara ciocan si tatal il intreaba: - Nu ti-a dat vecinul ciocanul? - Nu. - Zgircitul!!! Atunci dute si adu-l pe al nostru.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7776 0
EUR 19,0630 0
RUB 0,2221 0
RON 3,8496 0
UAH 0,4814 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

Culmea frigiderului

rîdem mai departe