Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

13:31

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un balbait vine la doctor. - Va balbaiti intotdeauna asa ? - N-nu, ddocc-ctore, dd-doarr c-cand v-vor-besc.

- Domnule doctor, va rog sa ma ajutati in legatura cu sotul meu... - Dar ce anume il supara ? - Nu-l supara nimic deosebit, dar ii plac ciorapii de dama... - Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit... sint multi carora le plac... - Da, dar lui ii plac ciorapii de dama... - V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic... Si mie imi plac... - Simpli sau cu mustar ?

Un barbat se duce la medic si ii spune: - Domnule doctor vreau sa ma castrati ! - Ma omule ,esti sigur ? Vad ca esti tanar si puternic... - Sigur domnule. - Bine, semneaza aici...asa si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult. Dupa operatie,doctorul vine la pacient si-l intreaba: - Spune-mi si mie de ce ai facut-o ? - Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ... - Da ma dar asta e circumcizie. - Pai eu cum am zis...

O blondă se duce să-şi cumpere papagal. - Dacă ridicaţi piciorul stâng al papagalului, aceasta va vorbi în engleză, zice vânzătorul. - Dar dacă îi ridic piciorul drept? întreabă blonda. - Atunci, va vorbi în franceză, răspunde vânzătorul. - Dar dacă îi ridic amândouă picioarele? întreabă blonda. - Atunci o să cad, proasto! ţipă papagalul.

Un Romin suna la linia ferbinte porno..acolo ii raspunde o tipa cu un glas fermecator: Tipa:-as face orice pentru tine Rominul:- serios??? Tipa:- da serios,as face orice pentru tine Rominul:-atunci suna-ma tu k nu am credit

doi romini merg pe strada sh trec pe linga un bar,unul din ei ii zice celuilalt: --bei o bere??? la care celalalt zice --beu --atunci dute sh bea k eu te astept afara:-D

Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarulunei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede canu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune: – Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. – Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zicesoferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduciinapoi.

Mama Alinutei: -Alinutza, nu te mai invarti in jurul mesei ca-ti bat shi cealalta mana in cuie!

TATA: Alinuta iti plac ochii mamei? ALINUTA: Da tata ! TATA: Iai

Un scotian isi cheama fiul: - Du-te la vecinul de sus si cere-i ciocanul! Dupa cinci minute se intoarce fiul fara ciocan si tatal il intreaba: - Nu ti-a dat vecinul ciocanul? - Nu. - Zgircitul!!! Atunci dute si adu-l pe al nostru.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Sagetator
Scorpion Capricorn Sagetator

Ai noroc si toate se aranjeaza de la sine. Nu trebuie sa infrunti situatii grele azi, este destul de clar ce cale trebuie sa urmezi.Este momentul ideal sa-ti lasi creativitatea sa infloreasca. Fii mai tolerant in ceea ce priveste obiceiul tau alimentar.Astazi vei sta mai mult afara pentru a te bucura putin de soare. Lucrurile care iti sunt dragi, precum si persoanele iubite sau copiii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Vei fi ocupat incercand sa organizezi lucrurile intr-un anumit fel.Comunicarea continua sa se imbunatateasca.

toate constelaţii

Anecdote

Tatăl către fecior: - Ioane, dute la vecin şi roagă-l să ne dee ciocanul, am de bătut o ţintă. Fec

rîdem mai departe