Creaţi pagina de start

03 iunie 2023, sâmbătă

22:07

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un balbait vine la doctor. - Va balbaiti intotdeauna asa ? - N-nu, ddocc-ctore, dd-doarr c-cand v-vor-besc.

- Domnule doctor, va rog sa ma ajutati in legatura cu sotul meu... - Dar ce anume il supara ? - Nu-l supara nimic deosebit, dar ii plac ciorapii de dama... - Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit... sint multi carora le plac... - Da, dar lui ii plac ciorapii de dama... - V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic... Si mie imi plac... - Simpli sau cu mustar ?

Un barbat se duce la medic si ii spune: - Domnule doctor vreau sa ma castrati ! - Ma omule ,esti sigur ? Vad ca esti tanar si puternic... - Sigur domnule. - Bine, semneaza aici...asa si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult. Dupa operatie,doctorul vine la pacient si-l intreaba: - Spune-mi si mie de ce ai facut-o ? - Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ... - Da ma dar asta e circumcizie. - Pai eu cum am zis...

O blondă se duce să-şi cumpere papagal. - Dacă ridicaţi piciorul stâng al papagalului, aceasta va vorbi în engleză, zice vânzătorul. - Dar dacă îi ridic piciorul drept? întreabă blonda. - Atunci, va vorbi în franceză, răspunde vânzătorul. - Dar dacă îi ridic amândouă picioarele? întreabă blonda. - Atunci o să cad, proasto! ţipă papagalul.

Un Romin suna la linia ferbinte porno..acolo ii raspunde o tipa cu un glas fermecator: Tipa:-as face orice pentru tine Rominul:- serios??? Tipa:- da serios,as face orice pentru tine Rominul:-atunci suna-ma tu k nu am credit

doi romini merg pe strada sh trec pe linga un bar,unul din ei ii zice celuilalt: --bei o bere??? la care celalalt zice --beu --atunci dute sh bea k eu te astept afara:-D

Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarulunei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede canu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune: – Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. – Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zicesoferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduciinapoi.

Mama Alinutei: -Alinutza, nu te mai invarti in jurul mesei ca-ti bat shi cealalta mana in cuie!

TATA: Alinuta iti plac ochii mamei? ALINUTA: Da tata ! TATA: Iai

Un scotian isi cheama fiul: - Du-te la vecinul de sus si cere-i ciocanul! Dupa cinci minute se intoarce fiul fara ciocan si tatal il intreaba: - Nu ti-a dat vecinul ciocanul? - Nu. - Zgircitul!!! Atunci dute si adu-l pe al nostru.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 0
EUR 19,0946 0
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 0
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Blonda in masina...

rîdem mai departe