Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

21:36

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Bula vine la maica-sa: - Mama da un milion de lei. - NU. - Mama, da un milion de lei - NU-UU - Mama da unmilion de lei ca TE SPUN LUI TATA CE FACI. - Na, dar nu spune. Alinuta se intalneshte cu frate-sau Bula cand acela mergea spre restaurant. El o invita la masa. Mananca, beau. Bula: - Alinuta, da sa te fut. - Hai Dupa aceea: - Bula, stii ca te futi mai bine ca tata? - Stiu, asa mi-a spus shi mama.

Umor negru la magazinul de mobila: - Aveti paturi cu picioare inalte? - Da, dar la ce va trebuie? - Sa auzim cand cade copilul...

Adam il intreaba pe Dumnezeu: - De ce ai facut femeia asa frumoasa? - Ca s-o poti iubi, zice Dumnezeu. - Si de ce ai facut-o asa de proasta? - Ca sa te poata iubi!

La bloc, copiii strigau la mama Alinutei: - Tanti, o lasati pe Alinuta la fotbal? - Da copii, da' Alinuta nu are picioare... - Tanti, o lasati pe Alinuta la fotbal? - Da copii, da' Alinuta nu are maini... - Tanti, o lasati pe Alinuta la fotbal? - Da copii, da' Alinuta nu are decat cap! - Nu-i nici o problema! Sare asa de bine...

Un rus si un american se pierd in munti Alpi. Cand credeau ca vor muri, apare un saintbernard cu un butoias de git Americanul: Uite prietenul omului! Rusul (frecandu-se la ochi): da si a adus cu el si un ciine!!!

Un moldovan stabilit în America vine în concediu în satul natal şi-l roagă pe tac-su să-i cheme pe toţi sătenii sâmbătă la căminul cultural, să-i cinstească.
Sâmbătă, toată suflarea petrece până spre ziuă şi la plecare "americanul" dă fiecăruia câte un plic cu 100 de dolari. Următorul an din nou "americanul" face concediul la ţară, din nou petrecerea la căminul cultural cu toţi sătenii şi plicul cu 100 de dolari. Sătenii mulţumiţi aşteptau să vină următorul an, căci deja devenise o tradiţie. Vine şi următorul an, "americanul" prezent, se întâlnesc la căminul cultural, petrec pe cinste, dar, la plecare, în plic, Vasile şi Gheorghe găsesc doar câte 50 de dolari şi-l întreabă pe american de ce a scăzut "donaţia".
Acesta le răspunde că are copii la facultate, a venit şi criza globală şi nu-şi mai poate permite acum o cheltuială mai mare.
Vasile îi zice lui Gheorghe:
– Hai bă Gheorghesă plecăm, că nesimţitul ăsta îşi ţine copiii la facultate pe banii noştri.

O femeie a furat un compot de piersici dintr-un market şi este prinsă de poliţie. Este dusă la tribunal, iar judecătorul o întreabă:
- Cîţi piersici erau în borcan?
- 6.
- Atunci vei sta pentru fiecare piersice cîte o lună la închisoare.
Din spate, soţul ei:
- Domnule judecător, a furat şi un borcan de mazăre.

- Acuzat, recunoşti acest cuţit?
- Da, domnule judecător.
- Însemnă că mărturiseşti crima.
- Nu mărturisesc nimic. Dar mi-l arătaţi pentru a patra oară. E normal să-l recunosc!

O famile merge în maşină şi din urma lor merge o maşină de la poliţia rutieră, merg din urma lor vreo trei ore, după trei ore îi opreşte:
Poliţistul: Bună ziua Sergentul Căldare, uite de trei ore mergem din uram dvs. şi nu a-ţi încălcat nici o regulă, pentru asta vă dăm 100 euro.
Şoferul: O!!! Ce bine o sămi cumpăr permisul de conducere!!!
Soţia de alături: Domnule Sergent nu-l ascultaţi că el cînd e beat aşa vorbeşte fără sens!!!
Soacra din urmă: Da eu v-am spus că cu maşina furată nu o să ne meargă!!!
Socru din portbagaj: Ce, am trecut vama???

Într-un birou se ceartă două blonde. Una dintre ele o întreabă pe contabilă:
- Ileană, un milion câte zerouri are?
- Şase!
Ea se întoarce către cealaltă blondă:
- Vezi, ţi-am spus că două milioane au douăsprezece zerouri.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

Tatăl către fecior: - Ioane, dute la vecin şi roagă-l să ne dee ciocanul, am de bătut o ţintă. Fec

rîdem mai departe