Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

18:13

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un bărbat, mort de beat, mergea pe stradă. La un moment dat vede în faţa sa un poliţist, dar, de beat ce era vede dublu şi se adresează acestuia: - Nu vă supăraţi, pot să trec printre dumneavoastră? Poliţistul se opreste, se uită lung şi îi răspunde: - Da, dar cîte unu.

Un copil îşi întreabă părintele: - Tăticule ce-i aia Politică? taică-su îi explică: - Eu aduc banii în casă: sunt Finanţele; maică-ta scoate banii din casă, ea este Guvernul; bunicul are grijă ca totul să fie bine: el e Sindicatul; servitoarea e clasa muncitoare, şi toţi au grijă să-ţi fie ţie bine, tu fiind Poporul, iar frăţiorul tău care e în scutece Viitorul. Copilul nu prea pricepu dar rămase cugetînd la asta. În timpul nopţii frăţiorul cel mic făcu nevoile în scutec. Se duce să cheme părinţii dar maică-sa dormea dusă, servitoarea îl călărea pe taică-su, bunicul îi urmărea, toată lumea era ocupată. Dimineaţa taică-su îl întreabă dacă a înţeles ce este Politica: Da, zice copilul. Finanţele dreg clasa muncitoare, Sindicatul îi urmăreşte, Guvernul doarme, nimeni nu ia în seamă Poporul, iar Viitorul e în rahat pînă la gît.

La academia de poliţie, la cursuri un ofiţer întreabă studenții: - Ce este din cauciuc, începe cu C şi se trage pe un picior? Tăcere. Nimeni nu ştie. - O cizmă dobit..cilor. Vă mai pun o întrebare, mai uşoară de data asta: - Ce începe cu D, este de cauciuc şi se trage pe două picioare. Din nou tăcere în sala de curs. Nimeni nu răspunde. - Două cizme! răspunde intrigat ofiţerul. - Vă mai pun o întrebare, dacă nici la asta nu ştiţi răspunsul sunteţi nişte pr..şti. Atenţie: - Ce începe cu VA, se termină cu CĂ, şi dă lapte? - Trei cizme! răspunde unul din sală.

Nevasta unui deţinut în audienţă la directorul penitenciarului: - Domnule director, am venit aici să vă rog să-i daţi bărbatului meu o muncă mai uşoară. - Dar, doamnă, bărbatul dv. lipeşte etichete pe sticle, deci nu văd în asta un lucru greu. - Nenorocitul, mie mi-a zis că sapă un tunel...

La un restaurant soseşte un client. Apare ospătarul la masă şi clientul comanda o halbă de bere. Aduce ospătarul berea şi în ea este o muscă. - Ospătar, în berea mea este o muscă. - Ce zgîrcit sînteţi, cîtă bere credeţi că poate bea o muscă?

Omul avea un cal, iar calul nimic nu avea în potrivă.

Un naturalist amator studiază un purice. Îl aşează pe o foaie de hîrtie şi strigă: - Sari! Puricele sare. Naturalistul îi taie picioarele, îl pune iar pe hîrtie şi strigă: - Sari! Puricele nu mai sare! Naturalistul notează: - După ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude.

Vine unu acasă la nevastă-sa cu o moacă amărîtă şi fără să o salute dispare direct în baie. După jumătate de oră, se duce nevastă-sa să vadă ce s-a întîmplat că se cam auzeau nişte icneli naşpa din baie şi cînd deschide tipa uşa... să facă infarct nu alta: tipul stătea în c..rul gol cu un picior pe chiuvetă şi unul pe cadă încercînd să îşi bage o franzelă în c..r. - Ce faci dragă? Ai înnebunit? - Lasă-mă dragă în pace că am fost la dentist, mi-a făcut o lucrare şi a zis să mănînc vreo două ore pe partea ailaltă.

Mama gravidă îşi întreabă copilul de 5 anişori: - Ce vrei să îţi aducă barza, un frăţior sau o surioară? - Mămică, dacă nu te doare prea tare păsărica aş dori un căluţ de lemn.

Bunicul îl întreabă pe nepoţel: - Cum îl cheamă pe neamţul ăla mic care îmi tot ascunde lucrurile? - Alzheimer, bunicule!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

Tatăl către fecior: - Ioane, dute la vecin şi roagă-l să ne dee ciocanul, am de bătut o ţintă. Fec

rîdem mai departe