Creaţi pagina de start

09 iunie 2023, vineri

00:23

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

- Bulă, ai poze cu nevastă-ta dezbrăcată? - Ce, ai înnebunit, cum să am aşa ceva? - Vrei?

Dupa 60 de ani de casnicie, sotul moare. La scurt timp moare si ea si ajunge in Rai, unde-l reintalneste pe el. - Dragule, ce bine-mi pare sa te regasesc! - Lasa-ma-n pace, cucoana! Contractul a fost foarte clar: "Pana ce moartea ne va desparti"

La întâlnirea internaţională a vameşilor se discută la un pahar de şampanie. Vameşul francez zice: - Băi eu într-un an mi-am luat castel pe Vallée de la Loire. Englezul: - Eu într-un an mi-am luat un lanţ hotelier în Alpi. Moldovanul: - Eu într-un an mi-am luat BMW. Toţi se uită cu milă la el: - Aşa nasol e la voi? - Ei, totuşi BMW e o fabrica măricică…

Soţul vine acasă din delegaţie şi soţia are trei bărbaţi în casă. Nu ştie unde să-i pitească aşa că îi bagă repede în trei saci şi îi pune pe balcon. Soţul vrea să-şi aprindă o ţigară, vede sacii şi întreabă: -Ce e cu sacii ăştia? -A fost mama ta în vizita şi ne-a adus câte ceva… Soţul dă un picior în primul sac şi dinăuntru se aude: -Guiţ, Guiţ! Soţul zice: -A, un purceluş… e bine! Dă un picior în al doilea sac şi aude: -Muuuuuuu…! - A, un viţeluş… Dă un picior în al treilea sac şi nimic. Mai dă încă un picior şi mai tare şi nimic. Ia o lopată şi începe să dea în sac cu ea. Deodată sacul se deschide şi iese un tip revoltat rău: - În p**a mea, dacă tac… înseamnă că ţi-a adus măta cartofi!

- Domnule doctor, nevastă-mea nu mai vrea să se culce cu mine! se plânge un bărbat însurat. - Vreau să vorbesc cu soţia dumitale, trimite-o la cabinet, îi spune doctorul. Vine femeia. Doctorul: - E adevărat ce mi-a spus soţul dumneavoastră? De ce nu mai vreţi să vă culcaţi cu el? - Domnule doctor, sunt foarte obosită. Toată ziua lucrez. Dimineaţa sar într-un taxi să mă duc la serviciu. Când ajung, taximetristul mă întreabă: “Facem socoteala sau…”. Ca să fac o economie, aleg “sau”. Ajung la serviciu, şeful îmi zice: “Iar ai întârziat. Ce facem, îţi tăiem din salariu, sau?…”. Bineînţeles, aleg “sau”. După lucru, obosită, mă urc într-un taxi şi acelaşi lucru… La care doctorul: - Ei, şi acum, ce părere aveţi, îi spunem soţului, „sau”?

- Sunt foarte îngrijorată: niciodată soţul meu nu a întârziat atâta! Cred că şi-a găsit altă femeie. - Vai tu, de ce te gândeşti la ce-i mai rău !Poate l-a călcat vreo maşină.

O femeie se jeluie alteia: - Al meu ma bate in fiecare seara, ce sa fac? - Eeee, tu ia si bate cu pumnul in masa si zi "sinii hazeain in casa asta?" Femeia asa face, se duce acasa si cind sta la masa trinteste cu pumnul in masa si zice: - Sinii hazeain in casa asta? Barbatul cind ii trage un pumn, femeia lesina si cade sub masa. Copilul venind de la scoala da fuga la taicasau si intreab?: - Tata, tata? da de ce mama doarme sub masa? - Mata ii hazeain in casa asta si doarme undi vre!

Filmele romantice distrug relaţiile, pentru că fac femeile să creadă că astfel de chestii se pot întâmpla în realitate. În aceeaşi situaţie sunt bărbaţii şi filmele porno!

Într-o frizerie. Frizerul, tăindu-l pe client de vreo două ori, încearcă să discute cu el: - Aţi mai fost la noi pînă acum? - Nu, mîna mi-am pierdut-o în război.

Ion şi Maria la maternitate: - Nu Marie, ce avem? - Băiat. - Nu, şi cu cine seamănă? - Degeaba-ţi spun, că nu-l cunoşti

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1042 +0,03
RUB 0,2189 0
RON 3,8512 +0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? - E un

rîdem mai departe