Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

14:05

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Bulă, un băieţel de 3 ani, în timp ce făce baie, îşi examinează testiculele şi întreabă: - Mami, astia sunt creierii mei? Mama îi răspunde: - Nu încă, dragul meu!

Doctorul către proaspătul amputat: - Domnule am pentru dumneavoastră o ştire bună şi una rea. - Care-i aia rea? - Ţi-am amputat piciorul sănătos. - Şi aia bună? - Piciorul bolnav se vindecă!

- Te-ai culcat cu aia mică de la frizerie? - Da, dar să ştii că nevastă-mea e mai bună! - Mie-mi zici?!

Un cioban moldovean stătea pe iarbă, în apropierea unei fântâni. Un om se apropie de fântână cu intenţia de a bea. - Nu bea, omule, e otravită!! - Что сказал?! - Apoi bea, bea, dar încet, că-i rece.

Bulă vine la farmacie. − Mai daţi-mi, vă rog, un sirop contra tusei! − Dar parcă aţi mai cumpărat unul acum o jumătate de oră! − Da, e adevărat, dar pentru ca băiatul meu să ia o linguriţă de sirop, trebuie să beau eu şi soţia, bunicul, două mătuşi, pisica, ba chiar şi cîţiva vecini.

Ce-i spui nevestei când are ambii ochi învineţiţi? Nimic. I-ai spus deja de două ori.

Într-un bar, intră disperat un poliţist: - Dom-le, ajutaţi-mă că mi-am încuiat cheile în maşină şi nu ştiu ce să fac! - Păi, ai lăsat un pic geamul deschis? - Da! - Bine, uite, ia sîrma asta, îndoaie-o la vîrf, ca un cârlig, şi prin geamul întredeschis încearcă săl agăţi. - Mulţumesc, dom-le, m-ai salvat! După un timp, intră un alt tip în bar ţinându-se cu mîinile de burtă, de râs. - Ce răzi, nene, ce-ai păţit? - E un poliţist afară care încearcă să-şi scoată cheile din maşină cu o sârmă, ha ha haaaa... - Şi ce-i aşa amuzant, noi i-am spus cum să facă. - Da, da mai e un poliţist înăuntru care-l ghidează!

Fata vine la tatăl ei şi întreabă: - Tată, eu şi prietenul meu, putem folosi maşina? - Da, dar nu are benzină! - Nu-i nimic, şi aşa nu ieşim din garaj.

- Câte partenere sexuale ai avut în ultimul an? - Cu tot cu soţia mea? - Da. - Niciuna.

Din scrisoarea unui îndrăgostit: Iubire, de dragul tău eu sunt gata să traversez înotînd oceanul, să sar în prăpastie, aş zbura la tine, în ciuda tuturor dificultăţilor şi obstacolelor, în ciuda tuturor pericolelor! P.S. Vin la tine duminică, dacă nu va ploua.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

Stire de ultima ora: situatia financiara este atit de grava

rîdem mai departe