Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

07:22

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

- Bulă, ai poze cu nevastă-ta dezbrăcată? - Ce, ai înnebunit, cum să am aşa ceva? - Vrei?

Dupa 60 de ani de casnicie, sotul moare. La scurt timp moare si ea si ajunge in Rai, unde-l reintalneste pe el. - Dragule, ce bine-mi pare sa te regasesc! - Lasa-ma-n pace, cucoana! Contractul a fost foarte clar: "Pana ce moartea ne va desparti"

La întâlnirea internaţională a vameşilor se discută la un pahar de şampanie. Vameşul francez zice: - Băi eu într-un an mi-am luat castel pe Vallée de la Loire. Englezul: - Eu într-un an mi-am luat un lanţ hotelier în Alpi. Moldovanul: - Eu într-un an mi-am luat BMW. Toţi se uită cu milă la el: - Aşa nasol e la voi? - Ei, totuşi BMW e o fabrica măricică…

Soţul vine acasă din delegaţie şi soţia are trei bărbaţi în casă. Nu ştie unde să-i pitească aşa că îi bagă repede în trei saci şi îi pune pe balcon. Soţul vrea să-şi aprindă o ţigară, vede sacii şi întreabă: -Ce e cu sacii ăştia? -A fost mama ta în vizita şi ne-a adus câte ceva… Soţul dă un picior în primul sac şi dinăuntru se aude: -Guiţ, Guiţ! Soţul zice: -A, un purceluş… e bine! Dă un picior în al doilea sac şi aude: -Muuuuuuu…! - A, un viţeluş… Dă un picior în al treilea sac şi nimic. Mai dă încă un picior şi mai tare şi nimic. Ia o lopată şi începe să dea în sac cu ea. Deodată sacul se deschide şi iese un tip revoltat rău: - În p**a mea, dacă tac… înseamnă că ţi-a adus măta cartofi!

- Domnule doctor, nevastă-mea nu mai vrea să se culce cu mine! se plânge un bărbat însurat. - Vreau să vorbesc cu soţia dumitale, trimite-o la cabinet, îi spune doctorul. Vine femeia. Doctorul: - E adevărat ce mi-a spus soţul dumneavoastră? De ce nu mai vreţi să vă culcaţi cu el? - Domnule doctor, sunt foarte obosită. Toată ziua lucrez. Dimineaţa sar într-un taxi să mă duc la serviciu. Când ajung, taximetristul mă întreabă: “Facem socoteala sau…”. Ca să fac o economie, aleg “sau”. Ajung la serviciu, şeful îmi zice: “Iar ai întârziat. Ce facem, îţi tăiem din salariu, sau?…”. Bineînţeles, aleg “sau”. După lucru, obosită, mă urc într-un taxi şi acelaşi lucru… La care doctorul: - Ei, şi acum, ce părere aveţi, îi spunem soţului, „sau”?

- Sunt foarte îngrijorată: niciodată soţul meu nu a întârziat atâta! Cred că şi-a găsit altă femeie. - Vai tu, de ce te gândeşti la ce-i mai rău !Poate l-a călcat vreo maşină.

O femeie se jeluie alteia: - Al meu ma bate in fiecare seara, ce sa fac? - Eeee, tu ia si bate cu pumnul in masa si zi "sinii hazeain in casa asta?" Femeia asa face, se duce acasa si cind sta la masa trinteste cu pumnul in masa si zice: - Sinii hazeain in casa asta? Barbatul cind ii trage un pumn, femeia lesina si cade sub masa. Copilul venind de la scoala da fuga la taicasau si intreab?: - Tata, tata? da de ce mama doarme sub masa? - Mata ii hazeain in casa asta si doarme undi vre!

Filmele romantice distrug relaţiile, pentru că fac femeile să creadă că astfel de chestii se pot întâmpla în realitate. În aceeaşi situaţie sunt bărbaţii şi filmele porno!

Într-o frizerie. Frizerul, tăindu-l pe client de vreo două ori, încearcă să discute cu el: - Aţi mai fost la noi pînă acum? - Nu, mîna mi-am pierdut-o în război.

Ion şi Maria la maternitate: - Nu Marie, ce avem? - Băiat. - Nu, şi cu cine seamănă? - Degeaba-ţi spun, că nu-l cunoşti

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Fiul unui avocat termina cu succes facultatea de drept, iar tatal, mandru, se hotaraste sa se pensio

rîdem mai departe