Creaţi pagina de start

21 martie 2023, marţi

07:59

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Bulă, un băieţel de 3 ani, în timp ce făce baie, îşi examinează testiculele şi întreabă: - Mami, astia sunt creierii mei? Mama îi răspunde: - Nu încă, dragul meu!

Doctorul către proaspătul amputat: - Domnule am pentru dumneavoastră o ştire bună şi una rea. - Care-i aia rea? - Ţi-am amputat piciorul sănătos. - Şi aia bună? - Piciorul bolnav se vindecă!

- Te-ai culcat cu aia mică de la frizerie? - Da, dar să ştii că nevastă-mea e mai bună! - Mie-mi zici?!

Un cioban moldovean stătea pe iarbă, în apropierea unei fântâni. Un om se apropie de fântână cu intenţia de a bea. - Nu bea, omule, e otravită!! - Что сказал?! - Apoi bea, bea, dar încet, că-i rece.

Bulă vine la farmacie. − Mai daţi-mi, vă rog, un sirop contra tusei! − Dar parcă aţi mai cumpărat unul acum o jumătate de oră! − Da, e adevărat, dar pentru ca băiatul meu să ia o linguriţă de sirop, trebuie să beau eu şi soţia, bunicul, două mătuşi, pisica, ba chiar şi cîţiva vecini.

Ce-i spui nevestei când are ambii ochi învineţiţi? Nimic. I-ai spus deja de două ori.

Într-un bar, intră disperat un poliţist: - Dom-le, ajutaţi-mă că mi-am încuiat cheile în maşină şi nu ştiu ce să fac! - Păi, ai lăsat un pic geamul deschis? - Da! - Bine, uite, ia sîrma asta, îndoaie-o la vîrf, ca un cârlig, şi prin geamul întredeschis încearcă săl agăţi. - Mulţumesc, dom-le, m-ai salvat! După un timp, intră un alt tip în bar ţinându-se cu mîinile de burtă, de râs. - Ce răzi, nene, ce-ai păţit? - E un poliţist afară care încearcă să-şi scoată cheile din maşină cu o sârmă, ha ha haaaa... - Şi ce-i aşa amuzant, noi i-am spus cum să facă. - Da, da mai e un poliţist înăuntru care-l ghidează!

Fata vine la tatăl ei şi întreabă: - Tată, eu şi prietenul meu, putem folosi maşina? - Da, dar nu are benzină! - Nu-i nimic, şi aşa nu ieşim din garaj.

- Câte partenere sexuale ai avut în ultimul an? - Cu tot cu soţia mea? - Da. - Niciuna.

Din scrisoarea unui îndrăgostit: Iubire, de dragul tău eu sunt gata să traversez înotînd oceanul, să sar în prăpastie, aş zbura la tine, în ciuda tuturor dificultăţilor şi obstacolelor, în ciuda tuturor pericolelor! P.S. Vin la tine duminică, dacă nu va ploua.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,6508 +0,02
EUR 19,9666 +0,16
RUB 0,2422 0
RON 4,0555 +0,03
UAH 0,5050 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Varsator
Capricorn Peşti Varsator

Doresti sa pui conditii si este posibil ca solicitarea unei cresteri salariale sa fie urmatorul pas pentru tine. Astazi ai putea sa iti revizuiesti CV-ul si sa adaugi noua experienta si noile aptitudini.Relatia ta din dragoste a trecut prin niste schimbari pozitive si va continua sa se intareasca atat timp cat amandoi sunteti sinceri. Foloseste-ti energia intr-un mod care sa fie in interesul tau si pentru a pastra o senzatie de echilibru.

toate constelaţii

Anecdote

Noaptea, la o sectie de politie, suna telefonul

rîdem mai departe