Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

13:04

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Bulă, un băieţel de 3 ani, în timp ce făce baie, îşi examinează testiculele şi întreabă: - Mami, astia sunt creierii mei? Mama îi răspunde: - Nu încă, dragul meu!

Doctorul către proaspătul amputat: - Domnule am pentru dumneavoastră o ştire bună şi una rea. - Care-i aia rea? - Ţi-am amputat piciorul sănătos. - Şi aia bună? - Piciorul bolnav se vindecă!

- Te-ai culcat cu aia mică de la frizerie? - Da, dar să ştii că nevastă-mea e mai bună! - Mie-mi zici?!

Un cioban moldovean stătea pe iarbă, în apropierea unei fântâni. Un om se apropie de fântână cu intenţia de a bea. - Nu bea, omule, e otravită!! - Что сказал?! - Apoi bea, bea, dar încet, că-i rece.

Bulă vine la farmacie. − Mai daţi-mi, vă rog, un sirop contra tusei! − Dar parcă aţi mai cumpărat unul acum o jumătate de oră! − Da, e adevărat, dar pentru ca băiatul meu să ia o linguriţă de sirop, trebuie să beau eu şi soţia, bunicul, două mătuşi, pisica, ba chiar şi cîţiva vecini.

Ce-i spui nevestei când are ambii ochi învineţiţi? Nimic. I-ai spus deja de două ori.

Într-un bar, intră disperat un poliţist: - Dom-le, ajutaţi-mă că mi-am încuiat cheile în maşină şi nu ştiu ce să fac! - Păi, ai lăsat un pic geamul deschis? - Da! - Bine, uite, ia sîrma asta, îndoaie-o la vîrf, ca un cârlig, şi prin geamul întredeschis încearcă săl agăţi. - Mulţumesc, dom-le, m-ai salvat! După un timp, intră un alt tip în bar ţinându-se cu mîinile de burtă, de râs. - Ce răzi, nene, ce-ai păţit? - E un poliţist afară care încearcă să-şi scoată cheile din maşină cu o sârmă, ha ha haaaa... - Şi ce-i aşa amuzant, noi i-am spus cum să facă. - Da, da mai e un poliţist înăuntru care-l ghidează!

Fata vine la tatăl ei şi întreabă: - Tată, eu şi prietenul meu, putem folosi maşina? - Da, dar nu are benzină! - Nu-i nimic, şi aşa nu ieşim din garaj.

- Câte partenere sexuale ai avut în ultimul an? - Cu tot cu soţia mea? - Da. - Niciuna.

Din scrisoarea unui îndrăgostit: Iubire, de dragul tău eu sunt gata să traversez înotînd oceanul, să sar în prăpastie, aş zbura la tine, în ciuda tuturor dificultăţilor şi obstacolelor, în ciuda tuturor pericolelor! P.S. Vin la tine duminică, dacă nu va ploua.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 0
EUR 20,0263 0
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Dialog în pat...

rîdem mai departe