Creaţi pagina de start

03 iunie 2023, sâmbătă

21:21

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

La uşă sună cineva. Un tip deschide şi vede o doamnă, care întreabă: - Dumneata ai salvat ieri de la înec un băiat? - Da, eu. - Şi şapca unde e!?

Soţul şi soţia privesc un film de groază. Deodată la ecran apare o sperietoare. Soţia: Oii mamaaa! Soţul: Nu da, seamănă.

Merge liniştit trenul pe calea ferată şi brusc o ia la dreapta! Iese de pe calea ferată şi o ia prin arătură, porumb, cartofi, lucernă, iar porumb, pădure, cartofi, iar lucernă şi iese înapoi la calea ferată şi merge mai departe. Pasagerii şocaţi, se duc la mecanic să vadă care-i treaba. Întrebat de cele întâmplate, mecanicul le răspunde: - Era unul la vreo 200 m, care se c..ca pe calea ferată, ce era să fac ?! Pasagerii: - Trebuia să-l calci pe nenorocit!! Mecanicul: - Păi l-am ajuns abia în lanul de lucernă!!!

Într-o zi ajunge o informţie în media din toată lumea cum că, pe o insulă despre care se ştia că trăiesc doar bărbaţi şi nişte capre, au apărut copii. O super echipă de ştiri se deplasează pe insula respectivă şi reportera se duce la un copil să îi ia un interviu: - Puiule, cum te cheamă? - Ioneeeeel.

Un tip iese dintr-un supermarket împingând un coş plin de mîncare şi observă un om care umbla de colo-colo rupînd ierburi. - Domnule, dar ce faceţi aici? - Adun iarba ca să-mi hrănesc familia. Nu mai avem nimic de mîncare. - Adevărat?! Vă rog să veniţi să mîncaţi la mine acasă. - E frumos din partea dumneavoastră, domnule, dar am famile mare: nevastă, 10 copii... - Nici o problemă! La mine acasă iarba este de jumătate de metru. Dacă sunteţi mulţi, în 2 ore aţi terminat!

Un individ intră într-un bar, cere un whisky, îl da pe gît şi apoi dă să plece. Barmanul îl strigă: − Hei, ai uitat să plăteşti! − Ţi-am plătit, spune omul. Apoi, în bar intră alt individ, cere un whisky, îl bea şi dă să plece. Când barmanul îi cere banii, consumatorul îi răspunde c-a plătit. Când un al treilea intră în bar şi cere un whisky, barmanul îi zice: − Ştiţi, mai devreme au intrat aici doi indivizi care au comandat câte un whisky ca dumneavoastră şi apoi au plecat susţinând că au plătit. Ce credeţi despre asta? − Hei, lasă vorba şi dă-mi restul.

În avion, steuardesa îl întreabă pe un pasager de origine arabă: − Doriţi ceva de băut? Un vin, coniac, whisky, bere? − Vă mulţumesc, dar trebuie să vă refuz, pentru că în cîteva clipe voi conduce avionul!

Bulă e în pat cu amanta. Deodată, se aude cheia în uşa de la intrare. Disperat, Bulă se ascunde în şifonier. Soţul amantei intră în cameră şi o vede dormind. În liniştea camerei, se aude un zgomot din şifonier. Bărbatul deschide şifonierul, îl vede pe Bulă în pielea goală şi rămâne blocat. - Ce te uiţi aşa, zice Bulă, n-ai mai văzut o molie?

Maica stăreaţă surprinde într-o noapte un bărbat care încerca să sară gardul mînăstirii înapoi în stradă. - Ce-ai căutat aici, nenorocitule? - Am vrut să fur mîncare, dar m-au prins măicuţele. - Cînd? În seara asta? - Nu, acum patru săptămîni!

Filat îl învîrte la foc pe Voronin cu o viteză sporită în timp ce Lupu îl admiră. Lupu: -Măh Filat, de ce îl învîrţi aşa repede? Lasă-l mai încet să se prăjească mai bine. Filat: - Nici într-un caz, dacă-l învîrt mai încet începe să-mi fure cărbunii.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 0
EUR 19,0946 0
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 0
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

- Fiul meu e student. Cand imi scrie, trebuie sa deschid dictionarul...

rîdem mai departe