Creaţi pagina de start

30 ianuarie 2023, luni

18:13

Lang_ru

Pagina principală Despre site

Terra.md – teritoriul Moldnetului

Portalul informaţional Terra.md este destinat pentru amplasarea, acumularea şi prezentarea listei de resurse Internet ale Moldovei pentru utilizatorii de Internet.

Terra.md – este un catalog gratuit, ce cuprinde un larg spectru de site-uri, care sunt comod clasificate după teme şi rubrici.

Scopul catalogului site-urilor Terra.md constă în a aduna şi a sistematiza Internet resursele de calitate din Moldova, de atfel şi de a oferi utilizatorilor de Internet instrumente şi servicii funcţionale.

În catalogul nostru site-urilor sunt amplasate în comformitate cu popularitatea lor – cu cît mai mulţi utilizatori are site-ul, cu atît mai amre este categoria sa în catalog.

Dacă posedaţi un site, atunci îl puteţi înregistra în catalogul Terra.md. Nu vă jenaţi să vă adăugaţi site-urile, şi împreuna vom crea catalogul complet al Internet site-urilor din Moldova.

Vă dorim success în spaţiul al Moldnetului!

Portalul informaţional Terra.md  este ajutorul on-line a businessului dumneavoastră.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,7715 -0,05
EUR 20,4187 -0,1
RUB 0,2705 0
RON 4,1739 -0,03
UAH 0,5083 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

Un tip vrea să îşi iniţieze amicul în tainele amorului:

rîdem mai departe