Creaţi pagina de start

30 noiembrie 2023, joi

11:07

Lang_ru

Pagina principală Despre site

Terra.md – teritoriul Moldnetului

Portalul informaţional Terra.md este destinat pentru amplasarea, acumularea şi prezentarea listei de resurse Internet ale Moldovei pentru utilizatorii de Internet.

Terra.md – este un catalog gratuit, ce cuprinde un larg spectru de site-uri, care sunt comod clasificate după teme şi rubrici.

Scopul catalogului site-urilor Terra.md constă în a aduna şi a sistematiza Internet resursele de calitate din Moldova, de atfel şi de a oferi utilizatorilor de Internet instrumente şi servicii funcţionale.

În catalogul nostru site-urilor sunt amplasate în comformitate cu popularitatea lor – cu cît mai mulţi utilizatori are site-ul, cu atît mai amre este categoria sa în catalog.

Dacă posedaţi un site, atunci îl puteţi înregistra în catalogul Terra.md. Nu vă jenaţi să vă adăugaţi site-urile, şi împreuna vom crea catalogul complet al Internet site-urilor din Moldova.

Vă dorim success în spaţiul al Moldnetului!

Portalul informaţional Terra.md  este ajutorul on-line a businessului dumneavoastră.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8435 -0,01
EUR 19,5992 +0,05
RUB 0,2009 0
RON 3,9421 +0,01
UAH 0,4906 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Leu
Rac Fecioara Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie!Intrand in contact cu lucrurile mistice si spirituale te simti complet si satisfacut. Schimbul de idei devine un punct central in viata ta. Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea generala de bine, un sentiment de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

toate constelaţii

Anecdote

Din scrisoarea unui îndrăgostit: Iubire, de dragul tău eu sunt gata să...

rîdem mai departe